ŠERIFOVIĆKA NE PRAVI ZA DŽ FRKU U ZVEZDAMA GRANDA: Evo koliko je Popović plaća, a kome iz žirija ne daje ni dinara!
Saša Popović, Jelena Karleuša i Marija Šerifović, Foto: Prinscreen

KO BI REKAO?!

ŠERIFOVIĆKA NE PRAVI ZA DŽ FRKU U ZVEZDAMA GRANDA: Evo koliko je Popović plaća, a kome iz žirija ne daje ni dinara!

Od Marijine cifre će vam se zavrteti u glavi, a nikad ne biste poverovali ko žirira bez honorara

Objavljeno:

Marija Šerifović će, kao što je Saša Popović i najavio, ostati u žiriju "Zvezda Granda", a kako Kurir saznaje, direktor moćne produkcijske kuće za njenu vernost moraće da izdvoji 150.000 evra u narednoj sezoni.

Nije nikakva tajna da su sudije u najgledanijem muzičkom takmičenju plaćene za taj posao. Ranije se u medijima navodila suma u slučaju Jelene Karleuše, koja je iznosila neverovatnih 400.000 evra, ali su tu informaciju kasnije demantovali iz "Granda". Ipak, većina članova može se pohvaliti time da od Popovića dobija sasvim pristojan novac.

foto: Dragana Udovičić

Ako se uzme u obzir da sezona traje skoro godinu dana, odnosno ima preko 40 emisija, a svi u žiriju kao mentori imaju svoje kandidate, s kojima rade cele nedelje, onda je sasvim očekivano da po emisiji zarade nekoliko hiljada evra. Takav stav je imala i Šerifovićeva, pa je to saopštila Popoviću.

Marija se dugo dvoumila da li da učestvuje u narednoj sezoni. Ipak, na kraju je rešila da ostane, ali ne po svaku cenu. Kada ju je Saša pitao: "Marija, ostaje li isto i za sledeću godinu, bićeš s nama, je l' tako?", ona mu je rekla da ne zna, jer je to za nju previše energije, koju ipak želi da usmeri na svoju karijeru. Onda je Popović rekao da je svakako odlučio da članove žirija u sledećoj sezoni više plati, jer su postigli odličnu gledanost, a Marija mu je dobacila: "E, pa kad imaš tolike pare za jahtu, imaš i 150.000 evra za mene"" otkriva izvor blizak Šerifovićevoj.

foto: Dragana Udovičić

Posle nekoliko dana, kada su ponovo zvanično razgovarali na ovu temu, direktor "Granda" i pevačica saglasili su se o svim detaljima, pa i o novcu.

Saša je sam rekao Mariji iznos i to isti onaj koji je i ona tražila. Očigledno da on smatra da Marija toliko zaslužuje, što je i dokazala time što je njena kandidatkinja Džejla Ramović pobedila u poslednjoj sezoni. Sigurno je da to za Sašu nije mnogo čim je bez razmišljanja pristao na Marijin uslov!"

Radi za dž Karleuša ne uzima pare od Saše

Osim Marije, honorare od Saše Popovića za žiriranje dobijaju i Dragan Stojković Bosanac, Viki Miljković, Đorđe David, Snežana Đurišić, Ana Bekuta, ali nije poznato koliko ko od njih zarađuje. Jedina koja za svoj posao ne dobija ni dinar jeste Jelena Karleuša.

foto: Promo

Ona je sa oduševljenjem prihvatila poziv da bude u žiriju ZG pre nekoliko godina, rekavši da joj je cilj da napravi najgledaniji program, a ne da od toga finansijski profitira. Ipak, Saša joj daje deo novca kojim ona pokriva sve troškove svog stajlinga.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.