POSLE SVAKOG RAZGOVORA S PSIHIJATROM, OSEĆAM SE BOLJE! ŽENE ME HOĆE: Era Ojdanić otkrio kako funkcioniše godinama!
Era Ojdanić zaprepastio svojim izjavama, Foto: Marina Lopičić

nije ga sramota

POSLE SVAKOG RAZGOVORA S PSIHIJATROM, OSEĆAM SE BOLJE! ŽENE ME HOĆE: Era Ojdanić otkrio kako funkcioniše godinama!

Smatra da je i droga skoro pa legalna!

Objavljeno: 19:24h

Vremešni pevač Era Ojdanić progovorio je o tabu temama i priznao da je i sam bio u situacijama zbog kojih je posećivao psihijatra, a onda se osvrnuo na ženski rod i istakao da ga nikada nije bio odbijen.

Nije sramota ići kod psihijatra. Često sam išao po savet kada mi nešto u životu nije išlo ili kada sam imao problem. Posle svakog razgovora sa psihijatrom bolje sam se osećao", iskreno je rekao pevač otkrivši da se ne libi da potraži pomoć, kad je potrebno.

foto: Sonja Spasić

On je iskreno govorio o prostituciji, legalizaciji droge, odnosima na jednu noć, pa šokirao priznanjem da ga nijedna žena nije odbila.

Bilo bi dobro da se legalizuje prostitucija jer bi te žene bile zaštićene. Svi bi tu bili na dobiti. I država bi imala koristi, a i prostitutke. Što se mene tiče, nikada nisam morao da plaćam ni za ljubav, ni za sitna zadovoljstva. Sve žene su htele se*s sa mnom", naglasio je ponosno pevač.

Era smatra da droga nikada nikome ništa dobro nije donela, i pita se zašto je pola estrade koristi, a niko ne reaguje.

U Srbiji je droga skoro pa legalizovana, pola naše estrade se drogira, a niko ništa ne preduzima! Kome je droga donela bilo šta dobro? Nikada ne bih glasao za legalizaciju ni lakih ni teških droga", rekao je pevač, a onda se osvrnuo na odnose za jednu noć, koje smatra sasvim legitimnim.

Svi vole se*s na jednu noć. Malo se zabavite, svima bude lepo i ajde ćao. Nekada sam ga praktikovao, ali sada više ne", završio je Era.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.