Dolijao! Vladi Stanojeviću preti zatvor zbog nasilja nad Ana Marijom Žujović! (FOTO)

došao je i taj dan

Dolijao! Vladi Stanojeviću preti zatvor zbog nasilja nad Ana Marijom Žujović! (FOTO)

Tužilaštvo u optužnom pregledu predlaže da Stanojević bude osuđen na osam meseci zatvora, a sudski postupak trebalo bi uskoro da otpočne pred beogradskim Trećim osnovnim sudom
Objavljeno: 17:56h

Nakon opsežne istrage, saslušanja svedoka i veštačenja, tužilaštvo je podiglo optužni predlog protiv Vladimira Stanojevića zbog teških telesnih povreda koje je nakon svađe naneo Žujovićevoj, u februaru 2015. Zaboravan! Vlada je najstrašnije isprozivao Ana Mariju, a evo kako mu je ona opet začepila gubicu!

Vlada je od početka istrage negirao da je tukao Žujovićku iako su se u javnosti odmah pojavile njene fotografije sa vidljivim povredama i masnicama. Tužilaštvo u optužnom pregledu predlaže da Stanojević bude osuđen na osam meseci zatvora, a sudski postupak trebalo bi uskoro da otpočne pred beogradskim Trećim osnovnim sudom. - Znam da je podignuta optužnica, jer nije želeo sporazumno da prizna krivicu. Verujem da će pravosuđe privesti ovaj slučaj kraju. Kad sve bude gotovo, onda ću moći više da govorim o toj temi - rekla je Ana Marija. Vlada Stanojević brutalno izvređao bivšu ženu: Skakala si po tuđim k... (FOTO)
Podsetimo, od kako je došlo do incidenta, Vlada pokušava da sakrije sve. Međutim, nakon incidenta pojavili su se zajedno u jednoj televizijskoj emisiji i priznali sve, ali voditelj je sve to brzo zaboravio i ponovo sve demantovao. (Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.