ODBILA JE PROSIDBU PRED GOSTIMA A DANAS SE DRUŽI S NJEGOVOM ŽENOM: Ova pevačica je bila VELIKA LJUBAV Saše Popovića
Saša Popović bio je u ljubavi sa Zlatom Petrović, Foto: Dragana Udovičić

NISU OPSTALI

ODBILA JE PROSIDBU PRED GOSTIMA A DANAS SE DRUŽI S NJEGOVOM ŽENOM: Ova pevačica je bila VELIKA LJUBAV Saše Popovića

Zlata je zapravo njoj pomogla da se uda

Objavljeno:

Zlata Petrović i Saša Popović bili su u ljubavi pre 3 decenije koja je umalo krunisana brakom. Folkerka je direktoru Granda bacila brilijantski prsten, a taj događaj se i dan danas prepričava.

foto: Damir Dervišagić

- Sale me je mnogo voleo, patio je dugo za mnom kad smo raskinuli... Zaprosio me je za rođendan. Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice. Dokle je vredelo toliko je trajalo. Mi smo ostali prijatelji. Niko vam ne daje garanciju koliko ćete biti u ljubavi. Bilo nam je super, on je prepametan čovek, samo smo se našli u neko pogrešno vreme. Ja sam imala 27, 28 godina, a već sam iza sebe imala jedan brak i sina. Mene je tad interesovalo da radim i bilo mi je baš glupo da uđem u jednu ozbiljnu vezu ili brak - ispričala je tada Zlata.

foto: Damir Dervišagić

Nastavak priče je još zanimljiviji. Naime, kako je Sašina supruga Suzana jednom prilikom ispričala, Zlata je zapravo njoj pomogla da se uda, jer je baš na njenoj svadbi uhvatila bidermajer, posle čega se jako brzo i udala.

Bonus video

DŽEJLU JE U RODNOM GORAŽDU DOČEKALO PREKO 10.000 LJUDI: Pobednica Zvezda Granda i Marija Šerifović podigle su sve na noge!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.