POSLE 30 GODINA REŠIO DA ŠOKIRA JAVNOST: Kemiš ispričao PRAVU ISTINU o razvodu od Zmijančeve! S NJIM GA JE VARALA
Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić

ŠOK!

POSLE 30 GODINA REŠIO DA ŠOKIRA JAVNOST: Kemiš ispričao PRAVU ISTINU o razvodu od Zmijančeve! S NJIM GA JE VARALA

Prošlo je više od 30 godina otkako su se rastali

Objavljeno: 24.06.2019. 15:56h

Miroljub Aranđelović Kemiš otkrio je da se razveo od svoje prve supruge Vesne Zmijanac zato što ga je varala s kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem!

Prošlo je više od 30 godina otkako su se rastali poznata pevačica i harmonikaš, kompozitor i aranžer. Dosad je objavljeno dosta pikanterija o njihovom kratkom braku. Ipak, stiče se utisak da još nije stavljena tačka na tu priču i da javnost i dalje zanima šta se sve dešavalo na relaciji Vesna - Kemiš - Zorica osamdesetih godina.

foto: Nebojša Mandić

Aranđelović je, međutim, još posle razvoda, tačnije 1987. godine, detaljno objasnio zašto je ostavio Zmijančevu i naveo da je njegova nova supruga trpela stravične posledice.

Reč je o Miroljubovom otvrenom pismu objavljenom u jednom nedeljniku, a u kojem, između ostalog, piše:

Dragan Stojković Bosanac
Dragan Stojković Bosanacfoto: Printscreen

"Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bili smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smo radili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve nesebične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojkovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. U to vreme, Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio sa Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture", naveo je aranžer i dodao da su muke za njega počele tek posle razlaza sa Zmijančevom.

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media