Sećate se srpskog Betmena? Bio je najveća faca u gradu, a i danas je ozbiljan šmeker! (FOTO)

zaboravljena zvezda

Sećate se srpskog Betmena? Bio je najveća faca u gradu, a i danas je ozbiljan šmeker! (FOTO)

Svaki pravi roker u gradu je znao ko je on i gledao je njegovu emisiju, on se danas ošišao, osedeo ali nije izgubio svoj šmek i bajkersku jaknu!

Objavljeno:

Glavni krivac za opstanak rock'n'roll muzike tokom devedesetih godina na TV-u je upravo Zoran Lazarević, kojeg mnogi znaju po nadimku Betmen. Uz njegovu emisiju "Paket Aranžman" u to vreme mnogi su uspeli da nađu prozor u rock svet. Gago, izvini, morao sam: Sergej Trifunović otkrio tajnu koju niko nije znao o Draganu Nikoliću!

Printscreen/Youtube/

Zoran Lazarević iliti Kiza Betmen bio je autor kultne emisije "Paket aranžman". Kiza je ugostio sve najveće rok zvezde devedesetih uključujući i poslednje intervju sa Magi iz EKV-a, na koji je posebno ponosan. Betmen u to vreme nije znao šta je cenzura iako je TV Politika bila režimska kuća. Istopićete se kad vidite Andriju i Anđelku s dve bebe u naručju! (FOTO)

Printscreen/Youtube/

Ponosan je na svoj bunt i otpor protiv Miloševića. Kiza nikada nije patio da bude popularan iako je mnogima otvorio vrata uspeha. Bio je vezan za klub KST gde je ugosto mnoge grupe sa kojima se i privatno družio i koji su mu dolazili u goste privatno. On je zapravo živeo Rok. Najviše je voleo grupu " Goblini", koje je često ugošćavao. Emisija je trajala do 2007 godine a posle je nastavila da živi kroz nastupe i koncerte. Kiza se ošišao, osedeo ali nije izgubio svoj rokerski šmek i bajkersku jaknu. Zadržao je stav žestokog momka i nema nameru to da promeni. Moramo priznati da i dalje ima harizmu i da zrači pravom rokerskom energijom. Najveći šok u RnR svetu! Eksl izdao Ganse i prešao u čuveni rivalski sastav! (FOTO)

Printscreen/Youtube/

I dalje voli da priča o svojoj kultnoj emisiji koja je doprinela stvaranju alternativne muzičke scene u Srbiji za vreme ratova i sankcija, prijateljstvu sa rok muzičarima, opsesijom motorima i tetovažama. Upravni odbor Narodnog pozorišta podneo ostavku! A zbog razloga treba da se stidimo i Srbija i mi!

Smatra da Srbija i dalje ima mlade bendove koji su dobri ali kaže da nikada neće dostići popularnost starih bendova jer je njih ih je pokretao bunt i otpor. Više mu ništa nije isto, pa ni prijateljstva jer su svi njegovi drugovi odrasli a on je u dubini duše i dalje ostao dete. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.