NAKON VESTI O INFARKTU, OGLASILA SE NATAŠA: Otac joj HITNO HOSPITALIZOVAN, pevačica VAN SEBE!
Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen/ TV Prva

OPET LOMOVI!

NAKON VESTI O INFARKTU, OGLASILA SE NATAŠA: Otac joj HITNO HOSPITALIZOVAN, pevačica VAN SEBE!

Ovih dana prolazi kroz pravu porodičnu dramu

Objavljeno:

Otac Nataše Bekvalac, i poznati fudbalski trener Dragoljub Bekvalac (66) doživeo je srčani udar, zbog čega je bio hospitalizovan u KC Vojvodina u Novom Sadu. Na svu sreću, srčani udar nije bio mnogo jak, ali su mu tokom devetodnevnog boravka u bonici ugrađena dva stenta. Nakon što je njegovo zdravstveno stanje počelo da biva bolje, otpušten je na kućno lečenje i već se oseća dobro.

- Ne komentarišem stvari iz privatnog života članova moje porodice, niti iz svog privatnog života - rekla je Nataša.

Dragoljub Bekvalac
Dragoljub Bekvalacfoto: Printscreen/RTS1

Tatini zdravstveni problemi izbacili su pevačicu iz koloseka, poremetili joj planove i promenili prioritete. Pošto je vrlo vezana za svog oca, bila je veoma zabrinuta zbog svega što se dešavalo. Svoje obaveze je svela na minimum i trudila se da mu maksimalno pruži podršku u teškim trenucima.

Dragoljubovi problemi sa srcem još jednom su učvrstili veze porodice Bekvalac. Uz oca i majku Miru sve vreme je najpoznatija iz porodice Bekvalac - Nataša, kao i njene sestre, osam godina starija Dragana i pet godina mlađa Kristina, modna dizajnerka.

foto: Nikola Milićević

- Kažu da sam žena koja se uvek izdigne iz pepela i nastavi dalje, ali volela bih da nije tako. Želela bih da mi je lakše. Ipak, guram i imam osmeh na licu, takva sam ja - rekla je Bekvalčeva u prvom pojavljivanju posle očevih zdravstvenih problema, na jednoj proslavi u glavnom gradu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.