SRAM IH BILO! Ono što je žiri ZVEZDA GRANDA uradio Džejli nakon pobede je SKANDALOZNO!
Foto: Printscreen

JADNO!

SRAM IH BILO! Ono što je žiri ZVEZDA GRANDA uradio Džejli nakon pobede je SKANDALOZNO!

Jaki su oni profesionlaci

Objavljeno:

Pobednica “Zvezda Granda” kaže da joj niko od članova žirija nije prišao nakon proglašenja i čestitao joj na uspehu, ali opravdava to time što se je dugo zadržala na bini, a oni su otišli. Džejla Ramović odnela je ubedljivu pobedu u izboru za ovogodišnju zvezdu „Granda”, međutim čestitke stručnog žirija su izostale. Iako su je tokom takmičenja mnogi mentori hvalili, Džejli niko nije uputio žive čestitke nakon pobede, ali im mlada pevačica to ne zamera. - Nisu mi čestitali drugi članovi žirija. Bila je gužva na sceni, ne znam ni da li su mogli da mi priđu, a i ja sam se puno zadržala. Mnogi su otišli kada sam ja završila svoje obaveze na sceni, tako da možda su neki imali nameru da mi čestitaju, a možda neki nisu, ne znam. U suštini verovatno bi čestitali da su mogli - tvrdi mlada zvezda.

foto: Printscreen

Inače, mlada devojka iz Goražda priznala je da joj je jedna rečenica mentorke, dala vetar u leđa i smernice "kako do pobede".

"Nisam imala baš amajliju, samo nosim narukvicu koju nikada ne skidam. Svaki kandidat se potajno nadao pobedi. Mi smo u finalu, a svaki do jednog ima pravo da se nada, ali ja nisam previše da se ne bih razočarala", započela je priču Ramovićeva.

Džejli je mentorka tokom ovog takmičenja bila Marija Šerifović, koja joj je dala savet kojeg se pridržavala:

"Pevaj da ti bude lepo i da žiri bude sramota da ne glasa za tebe", reči su bile pevačice koje u nesumnjivo bile pravi putokaz do osvajanja prvom mesta u Zvezdama Granda.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.