GASTOZ PRIVEO SUPRUGU ZVEZDE GRANDA: Oglasila se ONA i sve PRIZNALA, a evo kako je reagovao NJEN MUŽ! (FOTO)
Nenad Marinković Gastoz, Foto: Prinscreen

NOVA ESTRADNA SARADNJA

GASTOZ PRIVEO SUPRUGU ZVEZDE GRANDA: Oglasila se ONA i sve PRIZNALA, a evo kako je reagovao NJEN MUŽ! (FOTO)

Ko je imao razloga da bude besan

Objavljeno:

Nenad Marinković Gastoz je pre nekoliko dana predstavio spot za novu pesmu "Moj živote". Interesantno je da je za ekranizaciju ove pesme, dvostruki pobednik Parova angažovao Anu Radulović, suprugu zvezde "Granda" Mirčeta Radulovića.

foto: Privatna arhiva

Za Gastozovo ime se vezuju brojne ljubavne afere, a kadrovi za pomenuti spot su snimani u Salcburgu u Austriji. Ana je bez svog supruga putovala na snimanja, pa smo proverili sa njom koliko je Mirče bio oduševljen zbog toga što će ona biti daleko od njega, u drugoj državi, i to sa Gastozom u društvu.

foto: Privatna arhiva

– Iskreno, moram da priznam da smo imali problem kada smo Gastoz i ja prvi put putovali u Austriji na snimanja. Ipak, razgovorom i dogovorom smo na kraju sve rešili, a Gastoz nije bio problematičan. Iako on važi za ženskaroša, prema meni je stvarno bio divan i maksimalno sam ispoštovana i hvala mu na tome - rekla je Ana za Espreso.

foto: Privatna arhiva

Proverili smo sa Anom kako je Mirče reagovao kada je video spot i to kako se njegova supruga predstavila u ekranizaciji pomenute pesme.

– Mirče je sa osmehom gledao spot. Rekao je da dobro izgleda. On inače ne voli kada se ja eksponiram, ali mislim da mu imponuje kada čuje pohvale na moj račun - odgovorila je supruga zvezde "Granda".

Bonus video

DRAGANA MIRKOVIĆ OBORILA JOŠ JEDAN REKORD U BUGARSKOJ: Oduševila 25.000 ljudi u gradu Elin Pelin

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.