ESMERALDU JE VOLELA CELA JUGOSLAVIJA! Navučena na KOKAIN, bila je na VRHUNCU SLAVE! Ovako je ZAVRŠILA!
Meksička serija “Esmeralda” doživela je neverovatan uspeh u našoj zemlji kada se emitovala pre 18 godina, Foto: Printskrin/Youtube/Esmeralda0489

od slave do očaja!

ESMERALDU JE VOLELA CELA JUGOSLAVIJA! Navučena na KOKAIN, bila je na VRHUNCU SLAVE! Ovako je ZAVRŠILA!

Leticija je nekoliko puta javno govorila o problemima u svom životu koji su se nizali jedan za drugim!

Objavljeno:

Meksička serija “Esmeralda” doživela je neverovatan uspeh u našoj zemlji kada se emitovala pre 18 godina.

Glavnu junakinju, Esmeraldu igrala je popularna meksička glumica Leticija Kalderon. Domaća publika je odmah zavolela nežnu devojčicu koja je rođena slepa i greškom proglašena mrtvorođenčetom. U seriji, Esmeraldu je kasnije pratila sreća, ipak u privatnom životu glumice stvari nisu bile tako lepe, pišu mediji.

Leticija je nekoliko puta javno govorila o problemima u svom životu koji su se nizali jedan za drugim. Prvo, dugo je vodila borbu sa zavisnošću od narkotika. Uzimala je kokain i bila navučena baš u trenutku kada je u životu imala sve – i novac i slavu. Ipak, jedino što je uspelo da je izvuče iz pakla droge jeste tragedija koja je zadesila i od koje se nikada do kraja nije oporavila. Njena najbolja prijateljica preminula joj je na rukama upravo od predoziranja kokainom.

Lepa Leticija je 1997. godine stekla svetsku slavu baš u ulozi Esmeralde, a iste godine je stupila u brak sa kolegom Markom Lopezom. Taj brak je trajao samo dve godine, a njihov razvod je za glumicu bio izuzetno bolan naročito, jer su svi meksički mediji brujali o tome.

Nakon toga, glumica je uspela da ponovo pronađe sreću kraj Huana Koljada. Sa njim je dobila i sinove Lusijana i Karla ali se i ova ljubavna priča završila razvodom, 2007. godine.

Leticija je i danas izuzetno popularna u Meksiku i nastavila je da snima sapunice. Naš narod nije imao mnogo prilike da je vidi, a i ako jeste, verovatno niko nije mogao da je prepozna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.