Svaka čast! Mala Anastasija u ulozi majke! Jedva čekamo! (FOTO)

Iznenađenje?

Svaka čast! Mala Anastasija u ulozi majke! Jedva čekamo! (FOTO)

Anastasija je sve iznenadila ovom odlukom, mada, ako malo razmislite, ona je sasvim logična
Objavljeno:

Lepa ćerka Svetlane Ražnatović igraće svoju majku iz mlađih dana. Sprema se udaja veka! Cecina ćerka otkriva kad staje na ludi kamen! (FOTO)

dve razmišljale o tome da snimimo spot u kome ja glumim mlađu Cecu! Zasad još razmenjujemo ideje, pričamo o tome. Što da ne, ne bi bilo loše da se pojavim u spotu, kaže Anastasija Ražnatović.
Anastasija oduševila sve: Evo kako Cecina mezimica izgleda bez šminke! (FOTO) Ona dodaje da joj u poslednje vreme posebno kada se našminkam. Osim očiju imamo sličnu i kosu. Međutim, donja usna i zubi su na tatu, kaže ona. Baš je nevaljala! Šta to radi sa jezikom mala Anastasija? (VIDEO)
tome da li razmišlja da krene maminim stopama, Anastasija kaže: Sve provokativnija! Anastasija je i definitivno postala femme fatale, a ovo je njen glavni seksi adut! (FOTO)
- Fokusirana sam na fakultet, ali da je mama Svetlana podrška u svemu i da njoj može sve da poveri. - Sa mamom imam otvoren odnos. Više smo kao drugarice nego što smo kao mama i ćerka. Svaku tajnu i sve šta imam da joj kažem sve što mi je na srcu. Mada i ona meni sve govori, otkriva Anastasija. Anastasija obukla beli minić i izbacila guzu! Rezultat? Surovo seksi! (FOTO)
stvar koja Ceci smeta... Anastasija prvi put progovorila o Veljku i Maši! Evo ko joj je draži! (FOTO)
toga da je to jako loše, posebno kasnije kada budem imala posao. To ću morati da promenim, priznaje Anastasija. svadbe. - Nemam u planu udaju, prva sam godina fakulteta i to mi je prioritet, kaže Anastasija na naše pitanje i takvu venčanicu. Volim te puf venčanice da izgledam kao princeza, Anastasija bi da bude nova Zoranahhh? Pogledajte najnovije zanimanje Cecine ćerke! (FOTO) Blic.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.