ON VIŠE NEĆE DOLAZITI U SRBIJU! Holivudski glumac OPLJAČKAN U BEOGRADU: Uzeli mi novac, telefon i lične stvari!
Željko Džek Dimić, Foto: Printscreen/youtube

incident

ON VIŠE NEĆE DOLAZITI U SRBIJU! Holivudski glumac OPLJAČKAN U BEOGRADU: Uzeli mi novac, telefon i lične stvari!

Naime, tokom trajanja predstave neko je upao u garederobu i ukrao mu novac, lične stvari i telefon

Objavljeno:

Prvi put na sceni Akademije 28 i prvi put u Srbiji, holivudski glumac Džek Dimić 20. juna gostovao je sa svojom monodramom “Oj, živote” i proveo se veoma loše.

Naime, tokom trajanja predstave neko je upao u garederobu i ukrao mu novac, lične stvari i telefone. Glumac koji je pre gostovanja u Beogradu svoju predstavu igrao u Njujorku, Čikagu, Bostonu i Los Anđelesu bio je besan i razočaran, posebno zbog toga što je publika njegovu predstavu prihvatila odlično i planirao je još nekoliko nastupa od kojih, sada, najverovatnije neće biti ništa, kako prenose srpski mediji.

- Džek i njegov tim su pozvali policiju, ali za sada nema informacija dokle se stiglo na identifikaciji pljačkaša – rekla je Džekova koleginica i prijateljica Jelica Kovačević i dodala:

- Njemu nije do para, bio je presrećan što ima priliku da iga na svom jeziku, ped svojom publikom posle 30 godina, a sada je u potpunoj depresiji. Posebno mu je krivo zbog telefona u kojima ima zauista dragocene kontakte, ali i to bi prežalio. Najviše ga je ustvari pogodio odnos i lice kakvo smo kao društvo pokazali prema njemu.

Policija istražuje pljačku, a sam Dimić nije bio raspoložen za razgovor posle ovog incidenta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.