KARLEUŠA ĆE DA NAPRAVI HAOS: Popović angažovao njena dva NAJVEĆA NEPRIJATELJA da budu ŽIRI u Zvezdama Granda!
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

AUUU!

KARLEUŠA ĆE DA NAPRAVI HAOS: Popović angažovao njena dva NAJVEĆA NEPRIJATELJA da budu ŽIRI u Zvezdama Granda!

Njegova ideja je da napravi nadmetanje između postojećeg tima u kom su JK, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Marija Šerifović i novog, koji bi činili pevači sa prostora bivše Jugoslavije

Objavljeno:

Aleksandra Prijović udariće na Jelenu Karleušu u sledećoj sezoni "Zvezda Granda". Kako prenosi "Informer", Saša Popović je za honorare za novi žiri izdvojio čak milion evra, a 100.000 namenjeno je snajki Lepe Brene, koju je JK vređala da je "seljančica koja se druži sa šljamom", aludirajući na Cecu Ražnatović.

- Popović uveliko sprema novu sezonu "Zvezda Granda", koja kreće u septembru. Rešio je da digne gledanost, pa je u žiri pozvao snajku svoje prijateljice i gazdarice "Granda" Lepe Brene. Aleksandra je to oberučke prihvatila - otkiva navodno izvor i dodaje da direktor "Granda" očeluje da će između Karleuše i Prijovićeve leteti perje pred kamerama.

foto: Ana Paunković

- Biće interesantno kad se nađu jedna pored druge i počnu da se prepucavaju. Njih dve su u lošim odnosima otkad je Prija na Instagramu postavila fotku sa Cecom. JK, koja godinama otvoreno ratuje sa Ražnatovićevom, odmah ih je žestoko izvređala - podseća sagovornik.

- Karleuša se, naime, tada javno obratila Breninoj snajki, i to baš ispod "sporne" slike: "Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti ovo sada javno napisati. Tebi ovaj polusvet i šljam ne treba". Prijovićka je obrisala Jelenin komentar ispod slike, a pop pevačica se zatim oglasila na Tviteru: "Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savet, a ona to obriše i opet postavi sliku sa Nanogicom, Šta ti je ruralni pedigre".

foto: Beta/ Dragan Karadarević

Kako se dalje navodi, Popović je pored Prije, isplanirao da dovede u žiri zvezde iz celog regiona. Njegova ideja je da napravi nadmetanje između postojećeg tima u kom su JK, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Marija Šerifović i novog, koji bi činili pevači sa prostora bivše Jugoslavije.

- U sudijskoj stolici sedeće Severina Kojić, za koju je Jelena takođe govorila ružne reči, ali pored nje Saša pregovara i sa Jelenom Rozgom, za koju se nada da će potpisati ugovor. Ekipi bi trebalo da se pridruži i Karleušina drugarica Dara Bubamara - objašnjava sagovornik.

Bonus video

WHITESNAKE NAJAVLJUJU SPEKTAKL NA TAŠMAJDANU 27. JUNA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.