BILA JE NAJLEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE! Onda se ZALJUBILA u NJEGA pa zažalila! ŽIVOT JOJ SE PRETVORIO U PAKAO!
Davne 1988. godine Suzana Žunić ponela je titulu najlepše žene SFRJ, Foto: Print Screen Youtube/ Prostorni Aktivista

prEživela je SVAŠTA

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE! Onda se ZALJUBILA u NJEGA pa zažalila! ŽIVOT JOJ SE PRETVORIO U PAKAO!

Suzanu je Igor stalno varao i to je bila javna tajna!

Objavljeno:

Nekada najljepša žena bivše Juge proživela je štošta, patila zbog ljubavi, uživala u popularnosti, a danas je put odveo na sasvim drugu stranu.

Davne 1988. godine Suzana Žunić ponela je titulu najlepše žene SFRJ. I, prirodno, odmah je dospjela u žižu javnosti i postala tiha patnja mnogim muškarcima. Među njima je bio i hrvatski fudbaler Igor Štimac, koji je samo godinu dana pre nego što je Suzana proglašena za Mis Jugoslavije osvojio zlato sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu u Čileu.

Oboje uspešni i poznati, ubrzo su se upoznali i upustili u romansu o kojoj se nadugo i naširoko pisalo u medijima. Narednih 19 godina bili su u braku i mnogi su mislili da njih dvoje žive bajku – lepi, slavni, uspešni, poštovani.

Međutim, Suzanu je Igor stalno varao i to je bila javna tajna. Lepotici su se tada mnogi podsmavali, naročito kad se saznalo za fudbalerovu aferu sa popularnom pevačicom Alkom Vuicom.

Suzana ga je tada konačno ostavila, ali trebalo joj je mnogo da se nakon svega oporavi i izvuče iz depresije.

Od pre dve godine ona je u braku sa trenerom šibeničkog košarkaškog kluba Damirom Milačićem. Ona je danas ponosna mama troje dece, koje je dobila sa Štimcem, i poštovana slikarka. Po svemu sudeći, njena lepota nije izbledila vremenom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.