NE SME DA ZABORAVI DA JE JEDVA OSTAO ŽIV: Darku Laziću UGROŽENO zdravstveno stanje! Lekari ga UPOZORAVAJU na OVO!
Folker Darko Lazić smršao je skoro 25 kilograma, Foto: Printscreen

ne vodi računa

NE SME DA ZABORAVI DA JE JEDVA OSTAO ŽIV: Darku Laziću UGROŽENO zdravstveno stanje! Lekari ga UPOZORAVAJU na OVO!

Ovo može da mu oteža oporavak

Objavljeno:

Folker Darko Lazić smršao je skoro 25 kilograma za vreme svog lečenja u KBC Zemun, ali je ubrzo nakon izlaska iz banje Selters povratio kilograme iako su mu lekari na vreme pričali da je prekomerna težina opasna po njegovo zdravlje. Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije doktor Miloš Z. Poleksić, koji je bio glavni Lazićev doktor za vreme oporavka, otkrio je za medije da je pevačeva sadašnja kilaža veoma zabrinjavajuća i da može samo da mu oteža oporavak.

foto: Printscreen

– Darku zbog zdravlja nikako ne odgovara ovaj višak kilograma što je nabacio u poslednjih nekoliko meseci. On treba da ima kilažu koja odgovara njegovoj visini, ništa preko toga. Dok smo bili u kontaktu sa njim, kada se lečio u banji i bio pod mojom kontrolom, ja sam mu na vreme predočio da treba da vodi računa o tome da se ne ugoji jer bi svaka prekomerna kilaža prolongirala njegov oporavak. Što znači da sadašnja Darkova kilaža mnogo usporava njegov oporavak – priča zabrinuto doktor Miloš i objašnjava do kakvih bi sve komplikacija moglo doći ukoliko Lazić ne smrša.

– Lazić ne sme da zaboravi da su mu operisali butnu kost i stavili protezu u kuk. Ta proteza bi zbog prekomerne kilaže mogla da pukne ili da se ošteti i tada bi došlo do ozbiljnih problema. Njemu je strogo zabranjeno da se goji, ali vidim da on ne sluša, što je veoma opasno po njegovo zdravlje i celokupan oporavak – kaže Poleskić i dodaje:

– On mora da vodi računa o svom zdravlju kako bi se u potpunosti oporavio. Njemu svakako dodatna kilaža otežava kretanje, a uz to je i opterećenje za njegovu kičmu i kukove jer i dalje traje oporavak od saobraćajne nesreće. U poslednje vreme nemam uvid u Darkove analize jer nismo u kontaktu, ali trebalo bi da zna da o svemu mora da vodi računa i da se seti da je jedva ostao živ.

foto: Printscreen

Nakon Miloševog stručnog mišljenja, oglasio se folker i rekao da je svestan posledica koje bi mogao da ima zbog viška kilograma.

– Znam ja sve, znam i da ne valja što sam se opet ugojio, ali šta da radim. Ne znate vi kako je biti mesecima zakovan za krevet. Ljudi, željan sam normalnog života, a i hrane. Lekari neka pričaju šta hoće, nisam ni ja lud, znam da nije dobro. Evo, sada obećavam da ću uskoro da probušim kašiku i da se bacim na dijetu – kaže Darko i dodaje da je veoma uzbuđen zbog dolaska sina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.