LUKAŠENKO JE SAMO SA MNOM HTEO DA SE SLIKA JER SAM IZ SRBIJE! Bojana otkrila SVE O SUSRETU SA PREDSEDNIKOM
Bojana sa Aleksandrom Lukašenkom, Foto: Privatna arhiva

ONA JE NAŠ PONOS

LUKAŠENKO JE SAMO SA MNOM HTEO DA SE SLIKA JER SAM IZ SRBIJE! Bojana otkrila SVE O SUSRETU SA PREDSEDNIKOM

To će zauvek pamtiti

Objavljeno: 15:29h

Bojana Radovanović se nada da će sutra uveče imati dovoljnu podršku od SMS glasova kako bi prošla u superfinale muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice All Stars". Ova talentovana tinejdžerka je krajem prošle godine predstavljala našu zemlju na izboru za pesmu "Evrovizije za juniore". Ovo takmičenje se tada održalo u Belorusiji, a interesantno je da je u Minsku ona imala priliku da se susretne i sa predsednikom ove države Aleksandrom Lukašenkom.

Lukašenko je već 25 godina na vlasti i neki zapadni mediji ga predstavljaju kao autokratu. Nas je zanimalo kakav je utisak Bojana stekla o predsedniku Belorusije.

– On je jedan predivan čovek koji se jako potrudio da ugosti sve nas. Pripremio nam je i divne poklone, a mi smo mu otpevali himnu "Evrovizije". Kada je čuo da sam iz Srbije, čvrsto me je zagrlio i samo je sa mnom hteo da se slika. Zbog velike gužve i obezbeđenja, nisu svi mogli ni da mu priđu, ali ja sam ipak iz Srbije, njihove prijateljske države - rekla je Bojana za Espreso.

foto: Privatna arhiva

Interesovalo nas je da li je uopšte Bojana znala kako Lukašenko izgleda ili je to slučajno saznala na licu mesta kada se on pojavio da pozdravi tadašnje takmičare.

– Ja sam znala ko je on jer sam se ranije informisala o svemu. Čak sam ga pomenula u mom videu koji smo snimili za "Evroviziju" - rekla je Bojana. Radovanovićeva je istakla da je Belorusija jako lepo uređena i ona veruje da za to zasluge ima i sam Lukašenko.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.