RADUJE SE UNUČETU! Keba progovorio o Igorovoj i Severininoj BEBI! Otkrio sve detalje o pevačicinoj trudnoći!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

IZNENAĐENJE!

RADUJE SE UNUČETU! Keba progovorio o Igorovoj i Severininoj BEBI! Otkrio sve detalje o pevačicinoj trudnoći!

Keba se osvrnuo i na priče da je Severina previše mršava...

Objavljeno:

Dragan Kojić Keba poručuje snajki Severini i sinu Igoru da mu što pre podare unuče! Folker ne krije da bi voleo da napokon postane deda, ali izgleda da se ni njegovom sinu a ni ćerki Nataši ne žuri. - Normalno da jedva čekam da dobijem unuče. Deca su naše najveće blago. Džaba sve ako ti je kuća prazna - kaže pevač. Na pitanje da li je istina ono što priča Saša Popović, kako se Keba plaši da postane deda, folker kao iz topa odgovara:

foto: Printscreen Instagram

- Ma Popović je jedan ložač. Mi smo komšije i često se šalimo, ali to nije tačno. Nemam čega da se bojim, rekoh vam da jedva čekam! Siguran sam da će Bog Severini i Igoru podariti zajedničko dete. Keba se osvrnuo i na priče da je Severina previše mršava, te da zbog toga ne uspeva da ostane u drugom stanju. - Kakva crna anoreksija, to nije tačno. Severina savršeno izgleda u svakom smislu. Baš je lepo kad je žena mršavija. Ona je idealna takva kakva je.

foto: Printscreen/ Instagram/ severina

Poznati pevač ističe da i on posvećuje dosta pažnje svom izgledu ali ne ide u salone. - Sve radim u kućnoj varijanti, imam ja neke svoje kozmetičke cake. Ljudi moraju da shvate da sve ono što imamo u frižideru može da pomogne našoj koži. Bore ne peglam, neka ih, važno je da nemam bore na duši, a za ove na licu je manje bitno - zaključio je Keba.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.