JEZIVA ISPOVEST PEVAČICE KOJU JE VERENIK KRVNIČKI PRETUKAO U RESNIKU: Zlostavljanje je trajalo 2 godine!
Foto: Privatna arhiva

OVAJ ČOVEK MORA U ZATVOR!

JEZIVA ISPOVEST PEVAČICE KOJU JE VERENIK KRVNIČKI PRETUKAO U RESNIKU: Zlostavljanje je trajalo 2 godine!

Pevačica Sanela Vujnović prijavila je policiji da ju je zlostavljao dečko, harmonikaš Miloš Stojković, koji je, kako stoji u zvaničnim dokumentima, dobio zabranu prilaska žrtvi.

Objavljeno:

Ovo je drugi put da mu je sud izrekao istu zabranu. Kako kaže, njihova veza traje dve godine, od kojih je godinu i po dana ona s vremena na vreme bila žrtva nasilja. Tek poslednja dva je prijavila policiji.

Prvo nasilje dogodilo se odmah nakon veridbe. Planirali smo da odemo kod mojih prijatelja na bazen. On mi se nije javljao, pa sam otišla sama i rekla da ga čekam tamo. Došao je oko 11 sati uveče i tada mi je opalio prvi šamar tako da mi se zatresla cela glava. Rekao mi je da sam ku*va što se kupam u kupaćem kostimu. Onda je počeo da me udara po glavi. Vukao me je za kosu ka kolima koja su bila parkirana u susednoj ulici. Onda me je na Pupinovom mostu naterao da u kupaćem izađem napolje. Udarao me je šakom, pesnicama i vređao...

foto: Privatna arhiva

Ovaj slučaj nije prijavila policiji.

- Ni ovaj ni mnoge druge. Taj dan mi je rekao da će me silovati, ubiti, zakopati, zaklati i da će pozvati moje roditelje, na šta sam ga ja molila da to ne uradi. Moji roditelji imaju samo mene i bila mi je strašna samo pomisao da ih neko pozove i kaže da me više nema. Onda je rekao da će se ubiti, molila sam ga da to ne uradi i ušla sam s njim u kuću.

Ipak, početkom ove godine usledio je još jedan incident koji je prijavila policiji.

foto: Privatna arhiva

- Bili smo na večeri sa prijateljima kada mi je stigla poruka od bivšeg dečka. Agonija je usledila kada smo seli u kola. Uz strašne uvrede počeo je da me udara po glavi, branila sam se do te mere da sam nogom polupala šoferšajbnu, pokušala sam čak i da iskočim iz auta u pokretu. Tada me je prebijenu doveo kod majke - ispričala je Sanela.

Ipak, čim je istekla zabrana, prema Sanelinim rečima, oni nastavljaju viđanja.

foto: Privatna arhiva

- Onda jednog dana dobijam poziv da to veče pevam. On mi ne da. Odlazim da se istuširam i tu sve počinje. Beonjače mu postaju crvene, cepa mi brushalter, hvata me za kosu i udara mojom glavom u vrata. Padam na pod i ne mogu da dišem, molim ga da mi da pumpicu. Tada mi je prišao i pljunuo me.

To je bio trenutak, kako kaže, kada je odlučila da pozove policiju.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.