DARKO LAZIĆ KRIJE PARE OD ZELENAŠA NA TAJNOM RAČUNU: Plaši se da ne ostavi Marinu i dete u DUGOVIMA
Darko Lazić, Foto: Printscreen

PAKAO

DARKO LAZIĆ KRIJE PARE OD ZELENAŠA NA TAJNOM RAČUNU: Plaši se da ne ostavi Marinu i dete u DUGOVIMA

Darko Lazić krije pare od zelenaša tako što ih stavlja na tajni račun koji u banci ima njegova trudna verenica Marina Gagić. Folker, koji se i dalje oporavlja od stravične saobraćajke 23. oktobra prošle godine, rešen je da obezbedi budućnost supruge i sina.

Objavljeno: 09:01h

Pošto mu je život nedeljama visio o koncu, Lazić je počeo da razmišlja šta bi bilo s njegovom porodicom da je poginuo, jer bi im ostavio ogromne dugove.

- Lazić mora da vrati još oko 300.000 evra zelenašima. On se pre nesreće ozbiljno zadužio, pa se s njima dogovorio da im pare vraća od svirki u naredne dve godine. Uzeo je ukupno oko 400.000 evra, koje je nemilice trošio na kocku, skupe automobile i motore. Zbog svega toga je dobijao strašne pretnje! U avgustu prošle godine je čak napadnut u Umčarima. Međutim, pošto je završio u bolnici, a zatim i na rehabilitaciji, samo je povećao dug zbog kamate i sada je opet na 300.000 evra. Shvatio je da će, ako mu se nešto desi, ostaviti Marinu i nerođeno dete u problemima, pa je odlučio da nešto preduzme. Njena trudnoća ga je naterala da počne da razmišlja o budućnosti - otkriva dobro obavešteni izvor.

foto: Printscreen Instagram

Zbog toga je Darko, čim je Marina prošle sedmice ušla u deveti mesec, otišao sa njom u banku da otvore račun na njeno ime.

- Rekao je kako ne bi podneo da ona i dete ostanu na ulici, niti da budu u problemima i dugovima zbog njega. Ona mu je kazala da o tome ne treba da razmišlja, ali je Darko bio uporan. Iako se mnogo potrošio na lečenj, ali i na renoviranje kuće u Brestaču, položio je na njen račun 10.000 evra. Odlučio je da deo honorara od budućih nastupa uplaćuje tu, kako bi Marina i beba bili koliko-toliko obezbeđeni - objašnjava izvor i dodaje:

"Kako bi se ratosiljao duga prema zelenašim, rešio je da što pre počne da radi. Iako još nije skroz ozdravio, već je zakazao prvi nastup. On će posle osam meseci pauze pevati sa kolegom i prijateljem Radišom Trajkovićem Đanijem 29. juna u Švajcarskoj.

foto: Privatna arhiva

Lazić je priznao da ima dugove, ali nije želeo da kaže o kojoj cifri je reč.

"Tačno je da odrađujem ono što sam zadužio. Hoću da vratim svima i budem miran", poručio je pevač.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.