BIKOVIĆ PRIHVATIO PONUDU ZA RUSKI RIJALITI... Naziva ih retardima i sirotinjom! Koliko koštaju Miloševi PRINCIPI?
Miloš Biković, Foto: Printscreen

I ON IMA CENU!

BIKOVIĆ PRIHVATIO PONUDU ZA RUSKI RIJALITI... Naziva ih retardima i sirotinjom! Koliko koštaju Miloševi PRINCIPI?

Pohvalio se preko tvitera da je dobio ponudu za rijaliti

Objavljeno:

Osim što je u Rusiji jedan od najtraženijih glumaca trenutno, Miloš Biković počeo je da dobija i razne druge poslovne ponude.

Nedavno smo imali prilike da ga vidimo čak i u nekakvom klipu, koji je jedna fejsbuk grupa okačila na profilnu stranicu. Glumac u pomenutom klipu vara devojku, ona ga izbacuje iz kuće kad shvati da je u njegovom krevetu bila druga žena, a onda se on u holu nađe među 50 drugih žena. Da li je poenta ovog kratkog videa bila promocija Miloša Bikovića, ili šta je to uopšte bilo, nismo shvatili, ali je u mnogome ličilo na zaplet nekakve niskobudžetne sapunice.

S toga nije baš najjasnije zbog čega se Biković toliko prenerazio i uvredio kad je nedavno dobio ponudu, kako se sam na svom tviter nalogu pohvalio, za učešće u ruskom rijalitiju.

"Ponudili mi da učestvujem u ruskom rijaliti programu. I Rusi imaju masovnu retardizaciju nažalost. Pristao sam. Za tih 50 mil $ koje sam tražio snimio bih 20-50 filmova o srpskoj istoriji i promovisao srpsku kulturu. Ali nisu u mogućnosti... siroti" - tvitnuo je Biković.

Da li su oni siroti, ili možda Biković onda i nije toliko poželjan, kao što je mislio... procenite sami.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.