DESILO SE ČUDO! MOLITVE U JERUSALIMU SPASLE MARINU TUCAKOVIĆ: Od kad sanja majku Isusovu, nema više TEGOBE!
Marina Tucaković, Foto: Zorana Jevtić

NEVEROVATNO!

DESILO SE ČUDO! MOLITVE U JERUSALIMU SPASLE MARINU TUCAKOVIĆ: Od kad sanja majku Isusovu, nema više TEGOBE!

Marina u poslednje vreme sanja majku Isusovu i od tada nema više tegobe

Objavljeno: 16:12h

Misleći da za Marinu Tucaković nema spasa, u periodu kad se najlošije osećala zbog karcinoma i kada prognoze lekara nisu bile optimistične, njene kolege, pevači i saradnici, očajni i bespomoćni, a opet sa velikom željom da joj pomognu, išli su ča nekoliko puta u Jerusalim na grob Isusa Hrista da se pomole za zdravlje najpoznatijeg tekstopisca s ovih prostora.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

I verovali ili ne, nakon toga se desilo čudo! Oni su izgovarali molitve za spasenje i zdravlje, nadajući se da će im Bog uslišiti molitve, i da će se Marina spasti, i čini se da su u tome i uspeli, piše list Scandal!

foto: Printscreen

Naime, Marina je ubrzo posle tih njihovih putovanja u Izrael, i iscrpnih molitvi počela da se oseća sve bolje i bolje, a da sve bude još mističnije, ona od tad svake noći sanja Bogorodicu i mnoge druge svece. Kako se poverila prijateljima, dolaze joj u san i govore da je ona Božije dete, da je posebna i da će se sigurno izlečiti. Od tada je njena vera mnogo dublja i posvećenija, pa i sama redovno odlazi na liturgije i poštuje svaki post, a obećala je i da će otputovati u Izrael čim još malo ojača, navodi se u listu Scandal.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.