OPET SE BRUKA! PROCURILA JOŠ JEDNA VRANJEŠEVA SRAMNA PREPISKA: Sada uhodi devojku ovog rijaliti učesnika!
Foto: Ana Paunković

NE SMIRUJE SE!

OPET SE BRUKA! PROCURILA JOŠ JEDNA VRANJEŠEVA SRAMNA PREPISKA: Sada uhodi devojku ovog rijaliti učesnika!

Godinama joj slao poruke!

Objavljeno: 18.06.2019. 11:21h
  • 27

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ ponovo je u žiži interesovanja zbog skandala sa Gastozovom bivšom devojkom, lepom fitnes instruktorkom Naidom Gadžo.

Najpoznatijem ljubavniku meta je ovoga puta bila nedostižna.

Naime, iz prepiski se jasno vidi da fitnes instruktorka nije želela nikakvu komunikaciju sa Karleušinim bivšim od 2015. godine do danas, iako je on više puta pokušavao da je pridobije, nikako mu nije polazilo za rukom.

foto: Nebojša Mandić

U porukama koje su preneli mediji, jasno se vidi Ognjenova navalentnost, na koju je Godžova ostala ravnodušna do početka afere sa pop divom Jelenom Karleušom. Nakon afere mu je jasno stavila do znanja da sa, kako ona kaže, pi*kama nema šta da priča i komunicira. Vranješova upornost je trajala godinama unazad i u nekoliko navrata se dopisivao takoreći sam sa sobom i slao joj poruke sledeće sadržine. - Kako ste, gospođice?

- Nadam se da ćemo se upoznati.

- Lepa si bila sad u subotu u Bosni.

foto: Nebojša Mandić

A nakon toga, iako mu Naida nije odgovorila, prešao je na konkretnije stvari, ostavši u nadi da će mu ona bar na neku odgovoriti i tražio odgovore na postavljena pitanja. Usledila su i direktna pitanja sledeće sadržine.

- Jesi li možda u Beogradu?

- Javi se kada si u Atini.

Pošalji mi svoj broj

- Kako si?

Na sve ovo Gastozova bivša je bila totalno imuna, sve do trenutka kada je počela afera sa pevačicom Jelenom Karleušom i Ognjenovo iznošenje intime po novinama. Na to Bosanka nije mogla da ostane ravnodušna i svoj stav po tom pitanju mu je direktno saopštila putem poruke na Instagramu u kojoj mu je jasno stavila do znanja da sa njim ne želi nikakav kontakt i podsetila ga da on njoj piše od 2015. godine.

foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

- Žena koja deli intimu sa muškarcem je deli iz želje, a muškarac koji je u nekom momentu objavljuje je klasična pi*ka, a ne muškarac, a ja sa pi*kama, nemam šta da se dopisujem, pozdrav - napisala mu je bez uvijanja lepa Naida. Nakon čega je on blokirao.

Podsetimo da je Ognjen postao široj javnosti poznat po aferi sa pevačicom Jelenom Karleušom, kada je novinarima dao Jelenine gole fotke i prepiske po okončanju njihove dvogodišnje veze. Ognjen nikada do sada nije davao zvanične izjave, ali iz prepiske sa devojkama po društvenoj mreži Instagram se jasno vidi da je čitavu aferu sam pokrenuo, ali i razlozi zbog kojih je to uradio.

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media