SEKA ALEKSIĆ DOBIJA 1.000 EVRA MESEČNO ZBOG TRUDNOĆE: Ide u Beč da se porodi, a DRŽAVA JOJ DEBELO PLAĆA ZA TO!
Seka Aleksić, Foto: Ana Paunković

HOĆE JE PARE

SEKA ALEKSIĆ DOBIJA 1.000 EVRA MESEČNO ZBOG TRUDNOĆE: Ide u Beč da se porodi, a DRŽAVA JOJ DEBELO PLAĆA ZA TO!

Seka Aleksić će se, navodno, poroditi u Beču jer su tamo najbolji ginekolozi, očigledno je na njenu odluku uticalo i to što će godinu dana dobijati oko 1.000 evra mesečno pomoć od države.

Objavljeno: 08:59h

"Seka će zaraditi solidan keš kad se porodi u Beču. Za godinu dana će inkasirati tačno 12.366 evra. Dodatak koji Austrija daje porodiljama počinje da se isplaćuje dva meseca od rođenja deteta. To je pomoć majkama dok ne rade, jer za to vreme brinu o bebi", objašnjava izvor.

Sve dok Aleksićeva bude primala novac od države, nigde neće da nastupa.

foto: Instagram

"Njene tezge koštaju po nekoliko hiljada evra, pa će tak kada istekne taj period moći da nastavi sa nastupima. U periodu dok ne bude radila, novac koji će dobijati za porodiljsko dobro će joj doći, jer će imati nešto više od 1.000 evra mesečno za sve troškove oko bebe", otkriva izvor.

Pevačica i njen suprug Veljko Piljikić pronašli su bolnicu u Beču u kojoj će roditi drugo dete.

"Bez obzira što je Seka trudna tek šest nedelja, oni ništa nisu prepustili slučaju, već su odmah našli kliniku u kojoj će se pevačica poroditi. Nisu časili časa jer zbog ovakvih pogodnosti, koju porodiljama nudi država Austrija velika je lista čekanja. Seka će imati svoj apartman, a Veljko će moći da prisustvuje porođaju", priča izvor za jedan dnevni srpski list.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.