ISPOVEST DADILJE KOJA JE ČUVALA DECU TANJE SAVIĆ: Otkrila zašto je dala OTKAZ i šta se krije IZA ZATVORENIH VRATA!
Tanja Savić, Foto: Zorana Jevtić

NIGDE NIJE IDEALNO

ISPOVEST DADILJE KOJA JE ČUVALA DECU TANJE SAVIĆ: Otkrila zašto je dala OTKAZ i šta se krije IZA ZATVORENIH VRATA!

Nije mogla više da izdrži

Objavljeno:

Budući da je tokom cele svoje dugogodišnje karijere imala hit singlove i važila za jednu od najtalentovanijih pevačica, Tanji Savić, prema sopstvenom priznanju, finansijska situacija nikada nije problematična, a brak sa uspešnim biznismenom je svakako sve pomogao da vlasnica hita "Za ljubav nisi" nema novčanih briga.

Upravo zbog toga i čudi ispovest koju je za Scandal dala nekadašnja dadilja njenih sinova Đorđa i Maksima.

- Lepo sam je zamolila da mi poveća platu. Ona je meni sve redovno davala, ali mislim da zaslužujem malo više jer sam išla prevozom do nje, a sve je poskupelo, i ja školujem decu, a vremena su teška, međutim, Tanja nije htela da mi izađe u susret.

foto: Damir Dervišagić

- Ne mogu inače ništa ružno da kažem za nju. Mnogo je fina i dobra, ali se povukla. Drži se muža i dece, lepo se slažu, žive svoj život i izbegavaju ljude jer su se mnogo puta opekli. Samo joj sestra dolazi u posete - nastavila je priču za spomenuti nedeljnik dadilja, pa dodala:

- Razumem ja nju, mnogo plaća te engleske škole za decu, ali opet znam da bi mogla da mi da povišicu. Ja sam zato i otišla od nje, našla sam plaćeniji posao, ali nemojte pogrešno da me shvatite, ne kritikujem je, samo sam joj dala otkaz jer sam našla drugi posao.

Bonus video

Devojčica sa NAJBUJNIJOM kosom na svetu više nije BEBA! Preslatko!

(Espreso.co.rs/ Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.