TONI CETINSKI BROJI DANE DO KONCERTA NA TAŠMAJDANU: Mapet Toni Cetinski i Svaka tvoja laž, dobitna su kombinacija
Toni Cetinski, Foto: Promo

BEOGRADSKI KONCERT SAMO ŠTO NIJE

TONI CETINSKI BROJI DANE DO KONCERTA NA TAŠMAJDANU: Mapet Toni Cetinski i Svaka tvoja laž, dobitna su kombinacija

Razočaran i nesrećan, zbog propalog dogovora, prepustio se provodu u društvu prijatelja

Objavljeno: 17:13h

Voleli ste „Mapet šou“? Onda ćete obožavati Tonija Cetinskog u novoj ulozi. Otkačene lutke u kojima su uživale, mnoge generacije poslužile su kao inspiracija za novu muzičku priču koju jednostavno morate voleti.

„Mapet“ Toni, kao savršena kopija originala, gde pratimo njegove čudne i neobuzdane dogodovštine iz noćnog provoda, u kojem mu se nije pridružila devojka.

foto: Promo

Razočaran i nesrećan, zbog propalog dogovora, prepustio se provodu u društvu prijatelja.

Ceo scenario ove otkačene priče osmislio je sam Toni, a sve je u delo sproveo reditelj Paolo Gentilini, koji je zaslužan i za njegove odlične spotove „General bez činova“ i „Ja ne znam nikog boljeg od tebe“.

„Hvala celom mom kreativnom timu i izdavaču, koji se trude da ispune sve moje želje kao i da ih sprovedu u dela. Napokon imam svog dvojnika u obliku lutke, pa ne moram biti u svakom spotu. Najveće hvala svima i na ljudskosti, kao i publici koja me podigne kad je teško. Volim vas. Vidimo se na turneji!“, poručio je Toni.

foto: Promo

Ovoga puta imamo prilike da vidimo nešto drugačije video-izdanje, koje nam donosi cela kreativna ekipa predvođena Tonijem.

Sudeći po svemu, ponovo su pronašli savršenu formulu za uspeh, a lik Tonija Cetinskog, ovog puta pretvoren u lutku, jednostavno će vam se uvući pod kožu.

foto: Promo

Nova pesma „Svaka tvoja laž“ dolazi sa izuzetnog, najprodavanijeg i nagrađivanog aktuelnog albuma „Kao u snu“, kojim je ponovno potvrdio status najtraženijeg regionalnog pevača. Sve to, uz hitove iz prebogate karijere, Toni je na svoj savršeni način pretvorio u najveću regionalnu koncertnu turneju #samoljubav, koja ruši rekorde.

Subota, 22. jun, rezervisan je za koncert na Tašmajdanu, u Beogradu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.