OVO NIKO NIJE ZNAO! PROCURILI DETALJI ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA ANASTASIJE SA DEČKOM: Jedna stvar se promenila zauvek!
Anastasija Ražnatović, Foto: Nemanja Nikolić

EVO ŠTA JE REKLA

OVO NIKO NIJE ZNAO! PROCURILI DETALJI ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA ANASTASIJE SA DEČKOM: Jedna stvar se promenila zauvek!

Osamostalila se

Objavljeno:

Jedna od najpoznatijih pevačica na domaćoj estradi mlada Anastasija Ražnatović otkrila je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" kako teku prirpeme za novi album, ali i koliko joj se život promenio od kada je odlučila da živi sa dečkom Đorđem na novoj adresi.

Mlada pevačica izjavila je da će ovog leta biti najviše posvećena radu na albumu, ali da se nada da će uspeti da ugrabi i malo vremena za odmor.

- To mi je prioritet broj jedan, ali želeću da uhvatim poneku krivinu i otputujem sa dragim ljudima. Nadam se haosu na estradi, ako su ove dve pesme napravile nešto veliko, nadam se da će i album tako. Definitivno je veća odgovornost, imala sam tremu posle prve pesme da li će je druga nadmašiti, a jeste i to mnogo više - rekla je Anastasija.

Veliku pažnju javnosti privuklo je i to što je Anastasija započela zajednički život sa dečkom Đorđem Kuljićem, a kako kaže, ništa se drastično nije promenilo u njenom životu od tada.

- Svi kažu kao kad se osamostališ sve se promeni, ali meni nije ništa, nisam toliko udaljena od kuće, i dalje provodim vreme sa porodicom - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

DRAMA NADOMAK ZMAJA: Zapalio se kamion na auto-putu kod aerodroma u smeru ka Beogradu (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.