TERA SINA DA PRENOSI PORUKE KAKO GA VOLI I PATI ZA NJIM! Dara Bubamara pokušava da vrati bivšeg MUŽA
Foto: Printscreen/Instagram/Dara Bubamara

KAJE SE

TERA SINA DA PRENOSI PORUKE KAKO GA VOLI I PATI ZA NJIM! Dara Bubamara pokušava da vrati bivšeg MUŽA

Da se Dara Bubamara pokajala zbog neverstva i golišavih fotografija koje je tokom braka sa Milanom Kesićem slala drugim muškarcima, dokazuje svakodnevno.

Objavljeno:

Kako je njen bliski prijatelj ispričao za „Alo!“, pevačica na sve moguće načine pokušava da vrati bivšeg muža, i to preko sina Koste, koji je posrednik u mirenju.

- Otkako su se razveli, Dara nikada nije više volela Milana nego sada. U braku su, kao i većina drugih parova, imali trzavice, svađe, nerazumevanje, a od kada su se zvanično razveli, počeli su da funkcionišu kao pravi prijatelji - ispričao nam je jedan od Darinih najbližih prijatelja i poslovnih saradnika.

Kako nam je još rekao, Daru je nakon razvoda najviše razoružala Milanova dobrota, ali i to što joj je oprostio sva neverstva i što je zbog sina insistirao na tome da ostanu u najboljim odnosima.

foto: Prinscreen

- Milan je Dari oprostio sve. U početku, kada su njene porno-fotografije isplivale u javnost, bio je povređen, osramoćen, ponižen... Brže-bolje i sam je uplovio u novu romansu sa mlađom devojkom. Sa njom je bio izvesno vreme, putovao je, vodio je na more... Tada su Dara i on bili u veoma lošim odnosima. Međutim, vreme je učinilo svoje, a zajednički ciljevi i obaveze oko sina ponovo su ih spojili. U početku su se čuli i videli samo kako bi se dogovarali u vezi sa detetom, ali su onda shvatili da su ostrašćenost i ljutnja prošli i da mogu i treba da budu u dobrim odnosima - priča upućeni izvor.

Nakon prvobitnog prijateljskog i roditeljskog odnosa, stvari između bivših supružnika su počele da se razvijaju u drugom pravcu, pa su i Dara i Milan shvatili da ljubav među njima, uprkos svemu, nije nestala.

- U početku, poruke koje su razmenjivali bile su isključivo u vezi sa sinom Kostom, ali u jednom trenutku i Dara i Milan su počeli da razmenjuju i poruke drugačijeg sadržaja. „Kako si?“, „Šta radiš“, „Da li ima nešto novo“, pisala bi Dara Milanu, a on bi joj uredno odgovarao - priča za „Alo!“ Darin prijatelj.

Onda je, kako nam je rekao, pevačica rešila da uzme stvar u svoje ruke i da preko sina poruči bivšem mužu da ga i dalje voli.

foto: Printscreen/ Instagram/ darabubamara_official

- Dara preko Koste poručuje Milanu da ga još voli, ali i da bi volela da ponovo budu porodica. Sinu stalno govori da kaže tati da se mama promenila, da nikuda ne ide, ne izlazi, osim na svoje nastupe, da pati za njim ... - kaže izvor i dodaje da mu je sama Dara poverila da Milan nije imun na te priče.

- Ona se svim srcem nada da će se pomiriti. Veruje u to, a i on joj, kako mi je rekla, daje nadu - završava naš izvor.

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo pevačicu, ali je ona do zaključenja ovog broja bila nedostupna za komentar.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.