JEZIVA ISPOVEST ANDREANE ČEKIĆ: Kako me je bivši muž MALTRETIRAO, VARAO I PONIŽAVAO!
Foto: Damir Dervišagić

NA KRAJU JE I OPLJAČKAO

JEZIVA ISPOVEST ANDREANE ČEKIĆ: Kako me je bivši muž MALTRETIRAO, VARAO I PONIŽAVAO!

Andreana Čekić prvi put otvoreno govori o zlostavljanju koje je preživela u braku sa Ivanom Miladinovićem i priznaje da zakonski još nije razvedena jer čeka da Ivan potpiše zahtev za sporazumni razvod braka, što je ona već učinila.

Objavljeno:

„Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom a sebe velikim. Više puta je rekao da pevam kao ku*ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulović, i bili su zgranuti“, kaže Andreana.

Baš te je vređao.

Vređao me je skoro svaki put posle svirki pred bendom. Kad god sam izašla s novom idejom, govorio je da ne znam ništa o poslu, da treba sve da prepustim njemu. Jednom sam bend zamolila da navežbaju pesmu Do mene je jer mi se mnogo dopala i želela sam da je pevam na nastupima, ali on nije hteo da čuje jer ga je mrzelo. Rekao je da je bolje da iskopam još neku staru Šemsinu ili Draganinu pesmu. Jedino su je skinuli gitarista i bubnjar i pesma je postala megahit u mojoj izvedbi. Bio je protiv da snimim Cipele sa Emirom jer Emir u to vreme nije bio toliko zastupljen u Srbiji.

A pesma je postala megahit!

To što su moje ideje i odluke bile ispravne činile su ga besnim i sve me je više vređao i omalovažavao. Kod kuće smo se malo viđali jer je on provodio vreme u gradu, a ja u stanu. Počeo je da se takmiči sa mnom, a kada se to desi, tu ljubavi nema. Hteo je da smislim ime i logo za bend i bubnjar Koka smislio je ime, a ja logo. Snimili smo lajv miks za jutjub pod nazivom Andreana Čekić i Rič bend, koji je postigao veliki uspeh u pregledima. Kad je izbačen iz benda, laže da ga je sam napustio zbog bolje ponude, zaštitio je pravo na ime Rič bend, okupio novu ekipu i zabranio starim članovima da koriste to ime. Sve to smatram psihičkim zlostavljanjem. Pravila sam zvezdu od njega, a nisam bila svesna toga. Nikada nismo imali skladan brak, izgledalo je tako jer sam ćutala o svemu.

foto: Damir Dervišagić

Da li je tačno da si doslovno izdržavala Ivana?

Tačno je da je dobro zarađivao sa mnom. Plaćala sam ga duplo više od onoga što klavijaturista zaradi da bi bio srećan i zadovoljan. Svoj novac je štedeo, nikada njegov dinar nisam uzela niti mi je trebao, ali takođe nikad od njega nisam dobila poklon, dok je on od mene imao u svako doba finansijsku pomoć i poklone. Radeći sa mnom kupio je stan, završio kuću, kupio gliser i luksuzna vozila i još mi duguje novac. Razumem ga da želi da opstane u svetu estrade jer je sa mnom navikao da živi stabilno, ali to je mogao na pošten način umesto da zove novinare i izmišlja priče o meni kako bi me iz hira uznemirio jer više nije deo ekipe. Da se razumemo, njemu je oduvek finansijska stabilnost bila fokus, nikada ljubav, nikada ja kao žena i supruga.

Prvo je bila priča da ćete nastaviti da sarađujete poslovno, ali i to je palo u vodu?

Na naš brak stavila sam tačku početkom septembra 2018. godine, kada sam to i objavila na instagramu. Želela sam da ostanemo u korektnim odnosima i zbog razvoda nisam htela da ga finansijski ugrozim. Zato sam pristala da ostane član benda. Mislila sam da će to funkcionisati. Zamolio me je da ostane u mom stanu dok ne isplati svoj, u kom sada živi. Pristala sam i na to jer sam smatrala da je ljudski. Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja s drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takmičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog. Mesecima posle moje odluke molio me je da se predomislim, da pokušamo ponovo, čak i onda kada sam mu rekla da imam nekoga i da sam srećna u novoj vezi. Znao je da će finansijski prosperirati samo uz mene. Pošto nisam želela da mu se vratim, proradila je sujeta, pa je odlučio da mi napravi pakao putem medija. Prvi korak bio je da predloži Markovoj još uvek zakonitoj supruzi da izjavi za medije da sam joj preotela muža. Obećao joj je pomoć i pružio prijateljsku ruku da zajedničkim snagama unište moju karijeru. Nažalost, ona ga je poslušala, pa je time započela lavinu lažnih izjava o Marku i meni. Ono što nije spomenula jeste to da su Marko i ona već dve godine u formalnom braku, da je on mnogo vezan za ćerkicu i da je samo zbog nje živeo u istom stanu s Marinom.

foto: Printscreen/Instagram/andreanacekic

Kako reaguješ na njegove komentare da si ga varala i da te je majka u svemu podržavala? Navodno si bila i sa Emirom, sa kojim si snimila hit Cipele?

Ne čudi me da o meni priča sve najgore. Nije o meni pričao lepo ni u mom prisustvu, kamoli sad. Generalno o ženskom rodu nikad nije govorio lepo. Kao što sam već i rekla, nisam ga varala i on je to veoma dobro znao. Tačno je da sam retko kuvala ručak jer smo uglavnom jeli po restoranima, a nisam imala ni kome da spremam jer je slobodno vreme provodio van kuće. Moja majka živi u Beču, prema njemu je uvek bila dobra i nije zaslužila da je spomene u ružnom kontekstu. A što se tiče Emira, slatko smo se nasmejali. Nas dvoje nismo bili zajedno, a svog muža nisam varala nikada. Nikada nisam varala u vezi, a ni u braku. Ja sam ostavljala kad primetim da ne ide.

Kako si upoznala Marka i kako je sve počelo?

Marko i ja smo se prvi put videli u avgustu 2018. na veselju Ane i Raste, kada su ćerkici slavili prvi rođendan. On je tada bio u Tropiko bendu, sa svojim bratom je vodio računa o tehničkim stvarima. U oktobru je Marko došao kod nas u ekipu jer se moj bubnjar i on dugo poznaju i upravo je moj bubnjar bio taj koji je želeo saradnju s Markom, a ostali članovi su se složili. Još jedna Ivanova laž jeste da ga je on doveo u tim. Marko i ja smo u decembru započeli emotivnu vezu. To se desilo spontano. Družili smo se, poklopile su nam se energije, a i sudbine, isti nam je smisao za humor, smisao života, shvatili smo koliko toga imamo zajedničkog. Desila se najlepša ljubav, kakvu oboje zaslužujemo.

A što si njegovoj ženi otela muža i uskratila njegovom detetu očevu ljubav?

Ta tortura predugo traje, imala sam vremena da sagledam situaciju i odlučila sam da progovorim o svemu. To dugujem svojoj publici, sebi i svojoj familiji. Kao što sam već rekla, njihov brak je dugo pre mene bio u raspadu. Ako se na papiru nisi razveo, ne znači da si nečiji rob ili sluga. Ona je mislila da će onim izjavama uzburkati našu vezu, mislila je da se na taj način spasava veza ili brak. Laž je da Marko vozi njen auto, laž je da mu branim da vidi dete. Ona ga ucenjuje da ne sme da je vidi dok je sa mnom u vezi. Popusti kad dete počne da plače za ocem, pa mu dozvoli da je vidi na sat vremena, a onda opet zabrani kontakt iz hira. Marko redovno šalje pare i plaća račune sve vreme otkako smo zajedno. Ona o meni govori sve najgore jer želi da stvori sliku nepravedno ostavljene žene i žrtve i da okrivi mene za raspad svog braka. Volela bih da prestane s govorom mržnje jer od sveg srca želim da budem prijatelj s njom zbog Marka, zbog deteta, zbog budućnosti i zarad mira.

foto: Marina Lopičić

Prestala si da piješ?

Prestala sam da pijem alkohol iz razloga što svakako živim nezdravo zbog posla kojim se bavim. Živim noću, legnem u doba kad normalan svet ustaje, izložena sam dugim putovanjima i stresu, jedem neredovno, pa ne moram još i alkohol da pijem. Promenila sam način života, radim samo ono što me zaista čini srećnom.

Kakvo je sada tvoje mišljenje o Ivanu?

Znala sam da je podmukao. To se videlo kada je o drugima pričao ružno, a to je uvek radio kada je neko uspešniji od njega. Nisam mislila da će se i prema meni tako ophoditi zato što to ne zaslužujem posle svega što sam za njega činila i omogućila mu. Kada sam mu rekla da mi vrati novac koji mi duguje, pretio je da će mi uzeti stan pošto ja od njega nisam tražila da potpiše ugovor da se odriče mog stana, a ja sam potpisala da se odričem stana koji je on stekao u toku našeg braka i u kom sada živi. To govori da sam ja šmeker, a možda i budala. A govori takođe i o tome da je on spreman na sve zarad novca. Deo novca je vratio, drugi deo čekam. A tužiću ga u slučaju da ne potpiše sporazumni razvod. Ja sam potpisala, čeka se on. Što se tiče njegovog zivkanja novinara, slobodno neka nastavi. Ja sam u ovom intervijuu rekla sve o njemu i nemam problem s tim da mu odgovorim. Želim mu svu sreću u životu, da spozna šta je ljubav, da vidi kako je lepo voleti a ne takmičiti se, kako je lepo živeti u miru.

U kakvim si odnosima s Darkom Lazićem i Anom Sević, zašto nisi zvala Anu Sević na slavu?

Zna se koliko se volimo i poštujemo. To je uvek tako bilo i uvek će biti jer smo sve troje šmekeri i u dobru i u zlu. Nije bilo potrebe birati strane. Anu sam zvala na slavu, ali tada je otputovala. To je razlog što nije bila prisutna. Darko i Ana su u prijateljskim odnosima, što je za svaku pohvalu.

Kažu da se Darko svojim bahatim ponašanjem vraća na staro?

Darko se ne bahati, Darko se oporavlja, snima album i raduje se prinovi. Darko živi sasvim normalan život i ne pokušava da se dopadne svima, a posebno ne onima kojima se nikad nije dopadao, iz kog god razloga. Neki bi možda najviše voleli da ga vide psihički slomljenog jer bi to njima bio dokaz da se promenio. Darko nikada neće biti slabić, uvek će se dići i biti ono što jeste – najbolji. Ja sam srećna kada su oni srećni. Mi nikada nismo osuđivali jedni druge, uvek smo jedni drugima podrška i vetar u leđa, i uvek o svemu pričamo otvoreno i na pozitivan način.

foto: Marina Lopičić, Printscreen Youtube

Negde si izjavila da Marko nije bio srećno oženjen jer neko ko je srećno oženjen nije s drugim ženama već sa svojom? Da li se bojiš da sutra tebi i tvom detetu neko ne uzme muža i oca?

Tačno. Stojim iza toga da je srećan brak srećan i da je loš loš. Uzeti ili oteti izrazi su koji se, čini mi se, još samo kod nas na Balkanu koriste da bi svoj lični neuspeh prepisali nekom drugom. Lakše je to nego promeniti sebe. Kada je prava ljubav, onda je prava, i niko ničega ne treba da se plaši.

Bila si s Markovom suprugom drugarica, pa si joj drugarski otela muža?

To je još jedna laž. Markova supruga i ja se nikada nismo družile, niti se poznajemo. Ne znam zašto je imala potrebu da laže…

Njegova žena je u više navrata rekla kako ti finansiraš i Marka i kako on više ne vodi računa o detetu.

To je takođe još jedna laž, i to veoma ružna. Marko je, kao što sam gore već objasnila, deo tima i zarađuje odlično. Ne izdržavam ga. Ona od tog novca i danas živi jer je majka njegovog deteta i on redovno plaća svoje obaveze. Ružno je da priča tako o čoveku s kojim je provela 10 godina života, koji je otac njenog deteta.

Spremaš novi singl pod nazivom Tuđa majica, da li je tekst autobiografski?

Jedva čekam da pesma izađe. Imam saradnike koji kroje po mojoj meri, što znači da nam se energije slažu, da se razumemo i koračamo ka istom cilju, a to je vrh. U pesmi postoje neki segmenti koji me i te kako opisuju, ali daleko od toga da je autobiografska.

Da li posle svega veruješ u pravu ljubav i priželjkuješ svadbu, decu?

Uvek sam verovala u pravu ljubav, zato je sada i živim. Svakome želim ljubav kakvu ja imam, samo bez ovih sporednih glumaca. Marko i ja smo prošli torturu, ali nismo se predali, naprotiv. Naše emocije su sve jače. Naravno da želim svadbu i da želim da se ostvarim kao majka. Obožavam decu i deca mene, i znam da ću biti dobra majka.

Šta je to bilo između Nataše Matić i tebe?

Nataša Matić je romska pevačica, živi u Beču i znaju je samo u tom miljeu. Da li bi bilo realno da ja budem ljubomorna na osobu koja godinama pokušava nešto a ništa ne postiže? Možda zvučim prepotentno, ali istina je često neprijatna. Ne zameram joj što je preko mene dospela u novine, ja joj od srca želim veliki uspeh u karijeri i da svi čuju za nju. Marko za nju nikada ranije nije čuo niti ju je video, morala sam da mu objasnim ko je i da se bavi pevanjem.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.