PROCURIO INTIMNI SNIMAK SRPSKE VODITELJKE! Napustila je Srbiju, nije mogla više!
Foto: Pritnscreen

SADA JE SVE DRUGAČIJE

PROCURIO INTIMNI SNIMAK SRPSKE VODITELJKE! Napustila je Srbiju, nije mogla više!

Mnogi se sećaju nekadašnje učenice "Velikog brata", a potom i voditeljke Jelene Žeželj, koja je popularnost stekla 2007. godine, upravo dok je učestvovala u rijalitiju.

Objavljeno:

Jelena je nakon učešća u "Velikom bratu" dobila angažman na "Prvoj" televiziji i godinama je vodila emisije sve dok nije napustila Srbiju i otišla u Ameriku, gde se udala i rodila dvoje dece.

Ipak, dok je boravila u Srbiji, njen život je bio prožet brojnim skandalima. Samo nekoliko dana pre nego što je završen rijaliti se suočila sa velikom tragedijom kada je u saobraćajnoj nesreći poginuo Stevan Zečević, nekadašnji učesnik ovog rijalitija sa kojim se Jelena zabavljala tokom boravka u kući.

foto: Printscreen

Pre rijalitija je u pozorištvu upoznala sadašnjeg supruga Severine Kojić, Igora, sa kojim je počela da se zabavlja, ali su raskinuli 2008. godine nakon što je video na kojem je intimna sa javnosti nepoznatim muškarcem isplivao u javnost.

Igor Kojić nije mogao da pređe preko ovog skandala i ostavio ju je, a ona je tada rekla:

- Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav - rekla je svojevremeno Jelena i dodala:

?

A post shared by @ mrs_selezan on

- Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo - dodala je ona.

Ipak, nisu se pomirili, a Jelena je nastavila da se bavi javnim poslom, sve dok se nije zaljubila u profesora Nemanju Seležana. Zbog ljubavi se odselila u Ameriku, gde i danas živi.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.