SLOBA PROŽIVLJAVA PAKAO U ŽIVOTU! Duguje zelenašima 70.000 EVRA, mora da radi za DUGOVE
Sloba Radanović, Foto: Kurir

U DUGOVIMA DO GUŠE

SLOBA PROŽIVLJAVA PAKAO U ŽIVOTU! Duguje zelenašima 70.000 EVRA, mora da radi za DUGOVE

Sloba Radanović duguje zelenašima čak 70.000 evra i mora da ih vrati u narednih šest meseci! Folker se zadužio kod jednog poznatog kamatara kako bi sakupio 100.000 evra za stan u Beogradu, ali i za skupoceni džip, koji je nedavno kupio za 20.000 evra

Objavljeno:

- Sloba je uzeo pare na kamatu kako bi napokon kupio nekretninu u glavnom gradu, ali i novog "audija"! Preko zajedničkih prijatelja upoznao je zelenaša kod koga se svojevremeno zaduživao i učesnik "Parova" Ivan Marinković, ali i pola srpske estrade. Rekao je kako bi da se skući i da mu je potrebna lova što pre. Prvo je uzeo 50.000 evra, a zatim se vratio po još 20.000 evra. Dogovor je da im to vrati za šest meseci - počinje priču za Hit izvor blizak pevaču.

On tvrdi da bivši muž Kristine Kockar mnogo radi, ali da je problem što ne ubira plodove samo on. - Sloba za tezge dobija oko 3.500 evra, s tim što deo daje menadžeru. Ima i dvogodišnji ugovor s Pinkom, pa procenat od svake svirke ide ovoj televiziji. U rijalitiju je bio osam meseci bez honorara, a pošto nije radio, dospeo je u debeli minus. Tek pred kraj "Zadruge 1" dobio je ugovor i nešto love, ali i to je brzo potrošio. Zbog svega toga nikako nije uspevao da ušteka pare za stan i auto - objašnjava naš sagovornik.

foto: Printscreen Instagram

Prema njegovim rečima, Radanović će dug vraćati od nastupa koji mu predstoje: - Pored menadžera i Pinka, sad će morati da izdvaja lovu i za zelenaše. Problem je što oni lupaju kamatu svaki dan, pa je pitanje koja je konačna cifra koju će dugovati kad podvuku crtu. Mnogi koji su ušli u te vode nisu lako isplivali. Plašim se da će mu malo para ostajati, te da će zajmiti još, a to može da bude opasno. Zelenaši su uglavnom žestoki momci koji ne prezaju ni od čega. Sloba trenutno razgleda nekretnine i bira u kom kraju Beograda bi mogao da živi.

- On bi najviše voleo da to bude Dorćol, ali je pitanje da li će imati dovoljno para, jer su tamo skupi stanovi. Za novi dom bi dao oko 100.000 evra, ali još nema sav novac na gomili. Ostatak će morati ili da zaradi ili će opet ići kod zelenaša. Od novca koji je uzeo na kamatu uzeo je novog "audija". Platio ga je 20.000 evra. Deo para je dobio prodajom "pasata" koji je prethodno vozio - pojašnjava naš sagovornik.

Dao 1.500 evra za Cecine minđuše

Mada je u dugovima, Sloba nije prestao da pomaže onima kojima je potreban novac za lečenje! On je nedavno dao 1.500 evra za minđuše Cece Ražnatović na licitaciji za pomoć Nikoli Rabrenoviću. - Kao muškarcu mi minđuše koje sam otkupio od Cece nisu potrebne. Zato želim da ih poklonim maturantkinji koja je odličan đak, a možda ne može da ih priušti - napisao je Radanović, koji je zatim to i učinio.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Hit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.