JAVNOST JE UPOZNALA KAO VELIKOG BORCA, A SADA JOJ JE HITNO POTREBNA KRV: Bivša misica dugo se bori s OPAKOM BOLEŠĆU
Ljubav Dijane Milojković i Stefana Karića oduševila je mnoge, Foto: Printscreen Instagram

apel ZA POMOĆ!

JAVNOST JE UPOZNALA KAO VELIKOG BORCA, A SADA JOJ JE HITNO POTREBNA KRV: Bivša misica dugo se bori s OPAKOM BOLEŠĆU

Ceo region je bio oduševljen podrškom koju joj pruža dečko Stefan Karić, koji je bio uz nju u najtežim trenucima i zbog nje obrijao glavu kao znak solidarnosti

Objavljeno: 19:24h

Bivša misica Dijana Milojković privukla je veliku pažnju domaće javnosti kada je progovorila o svojoj borbi s rakom materice, koja traje već nekoliko godina.

Tada je region bio oduševljen podrškom koju joj pruža dečko Stefan Karić, koji je bio uz nju u najtežim trenucima i zbog nje obrijao glavu kao znak solidarnosti, dok je ona primala hemioterapije.

foto: Printscreen Instagram

Pevačica Nikolija Jovanović danas je objavila u svojoj Insta priči da je Dijani hitno potrebna krv, pa joj se očito stanje ponovo pogoršalo.

foto: Printscreen Instagram

Hitno potrebna krv, krvne grupe B+ za Milojković Dijanu. Mole se svi dobrovoljni davaoci krvi, koji su u mogućnosti, da se jave Zavodu za transfuziju Niš, apelovala je Nikolija putem društvene mreže i tagovala Dijanu.

Podsetimo, ova hrabra devojka dospela je u središte interesovanja domaće javnosti zbog svog nesvakidašnjeg odnosa prema karcinomu, budući da ju je borba sa ovom opakom bolešću pretvorila u motivacionog govornika i nekoga na koga se ugleda na hiljade ljudi. Ona se neumorno trudila da vlastitim primerom ulije nadu svima onima koji su u istoj ili sličnoj situaciji.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.