KIJA SE OGLASILA POVODOM NASILJA! Gledala sam ga kako TUČE MOJU MAJKU, a onda sam ga udarala da PREKINE
Foto: Filip Plavčić

NASILJE NAD ŽENAMA

KIJA SE OGLASILA POVODOM NASILJA! Gledala sam ga kako TUČE MOJU MAJKU, a onda sam ga udarala da PREKINE

Otvoreno na temu koja je uznemirila Srbiju

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar kao devojčica gledala je kako joj otac Miloš bije majku Nadicu. Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" osudila je svaku agresiju nad ženama i istakla da sve to nju lično pogađa jer je i sama bila svedok nemilih scena u svojoj porodici.

- Imala sam pet ili šest godina kada je tata prebio mamu. Sećam se da sam mu ja po visini bila do zadnjice i da sam ga udarala kako bi prekinuo... Mama je nosila naočare, pa joj se od udarca zabilo parče stakla ispod oka. Kažu da je imala sreće jer je mogla još gore da prođe - priča rijaliti zvezda za jedan dnevni srpski list čiji je otac preminuo prošle godine.

Ona ističe da sukob roditelja najviše pamti po snazi koju je njena majka Nadica pokazala.

foto: Printscreen Youtube

- Sve se to dešavalo na javnom mestu, pa su mamu i tatu ubrzo razdvojili. Sećam se da je bilo leto i da smo nas dve otišle do Urgentnog centra. Mama je preda mnom bila staložena i svojim primerom mi je pokazala kako treba postupiti u takvim situacijama. Naravno da se nakon toga nije vratila tati, jer se takve stvari ne praštaju. Ja taj incident ne pamtim po udarcu koji je dobila, već po njenoj snazi u toj celoj situaciji.

Kockareva veruje da su su svi problemi u vezi ili braku mogu rešiti na miran način.

- Šta god da ti neka žena uradi, okreni se i idi. Ne možeš da je udaraš, nemaš prava. Nadam se da će reagovati institucije i kazniti svako ovakvo ponašanje. Zato mi je žao svih žena koje trpe nasilje ili kada pronalaze izgovor da ostanu s nasilnikom. Nasilje ne sme da se trpi i žene nisu rođene da bi ih neko tukao - poručuje novopečena pevačica.

foto: Printscreen Youtube

Kija se dotakla bivšeg supruga i kolege Slobe Radanovića, za kog priznaje da ju je psihički maltretirao, ali nikada nije digao ruku na nju.

- Sloba me nije udario. Jesam trpela psihičko nasilje, ali ja sam to dopuštala i ja sam kriva za to. On nije nasilnik i ne verujem da će ikada biti. Prosto, nije taj tip - zaključila je Kija.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.