BILE SU SREĆNE KAO DA SE SLIKAJU ZA MAGAZIN! Fotograf koga je angažovao makro Mihajlo ispričao sve o KATALOGU
Foto: Dragan Kadić, Ana Paunković, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

ISPOVEST

BILE SU SREĆNE KAO DA SE SLIKAJU ZA MAGAZIN! Fotograf koga je angažovao makro Mihajlo ispričao sve o KATALOGU

Afera i dalje trese Srbiju.

Objavljeno:

Fotograf koji je bio angažovan da slika prostitutke za katalog estradnog makroa Mihaila Maksimovića, koji je u pritvoru pošto je protiv njega pokrenuta istraga, otkrio je na saslušanju u tužilaštvu.

Kako mediji saznaju, fotograf je, navodno, ispričao da mu nijedna od njih nije žalila da je primorana da radi za Maksimovića ili da se fotografiše za katalog.

Izvor otkriva i da je fotograf potvrdio da su među devojkama koje je slikao u provokativnim izdanjima bile Božana Vujinović, Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro i mnoge druge. Posebno je naveo da je među njima bila i izvesna Lena, koja mu je ostala u sećanju jer je bila presrećna zbog fotografisanja.

foto: Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović Cile

- Devojke su bile zadovoljne. Lena je, recimo, bila toliko euforična zbog fotografija, kao da je slikam za magazin Vog - otkrio je, kako se saznaje, fotograf.

Starlete, manekenke i ostale devojke, prema njegovim rečima, slikao je uglavnom u hotelima, u lepom ambijentu.

- Nekada je to umelo da traje i satima, ali nikada se nisu žalile ni na šta. Pojedine su imale zahtev da se slike dorade u Fotošopu - rekao je fotograf, kojeg je, kako se sumnja, Mihajlo Maksimović angažovao da slika devojke.

U istrazi je, kako se saznaje, saslušan i fitnes-trener kod kog su, prema sumnjama tužilaštva, devojke bile "primorane" da odlaze i treniraju.

- On je potvrdio da poznaje Maksimovića i njegovog brata Dušana Milenkovića, koji je takođe osumnjičen u istrazi. Objasnio je da on drži individualne treninge i da mu najveći broj klijenata dolazi po preporuci. Nije mogao da kaže koje su sve devojke kojima je pomagao u održavanju kondicije, došle preko uspešne braće, ali je rekao da je siguran da mu nijedna od njih, uključujući i Mimi Oro, nije rekla da radi za Mihajla, niti se žalila da je neko tera da dolazi - kaže izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.