KONAČNO OTKRIVENO KO JE SMESTIO SEVERINI AFERU: Bili su u vezi 2 godine... Hakovao računare, pa pustio SPORNE FOTKE
Severina Kojić, Foto: Prinscreen

poludela je!

KONAČNO OTKRIVENO KO JE SMESTIO SEVERINI AFERU: Bili su u vezi 2 godine... Hakovao računare, pa pustio SPORNE FOTKE

Ta istraga se uspešno završila, i nedavno je priveden dečko koji je pevačici radio o glavi

Objavljeno:

Snajka Dragana Kojića Kebe prijavila je donedavnog dečka svoje sestričine, koji poseduje materijal o pevačicinim radovima

Severina Kojić je poslednjih nekoliko meseci radila na otkrivanju ko joj je hakovao telefon i računar iz kojeg su ukradene njene eksplicitne fotografije, a koje su zimus završile na svim naslovnim stranama.

foto: Printscreen/youtube

Podsetimo, reč je o škakljivim slikama na kojima pevačica leži gola u krevetu i dok pere zube u kupatilu takođe bez odeće.

Ta istraga se uspešno završila, i nedavno je priveden dečko za kojeg se ispostavilo da je ni manje ni više Severinin bivši zet.

Prema saznanjima Kurira, on je odranije poznat organima reda u Zagrebu, a Severina i njena sestričina su protiv njega podnele krivične prijave zbog sumnje da se, između ostalog, bavi i sumnjivim poslovima.

- Severina je poludela kada je saznala da je bivši zet izdao. Taj dečko se dve godine zabavljao sa njenom sestričinom i sve je bilo u najboljem redu. Međutim, nevolje u raju počele su zbog privatnih problema koji su se dešavali između porodice Vučković i tog tipa. Nastao je neki kuršlus, a on ih sve drži u šaci. Njena sestričina je poludela zbog svega što se desilo jer nije mogla da poveruje da bi je dečko izdao. To je bila velika ljubav, klela se u njega, ali ga je potcenila i on je iskoristio prvu priliku da im pokaže da sa njim nema šale - priča naš izvor blizak pevačici.

On tvrdi da Kojićka na sve načine pokušava da svali krivicu na bivšeg verenika Milana Popovića, ali da on sa tim nema nikakve veze.

foto: Marko Prpić

- Severini je Milan kriv za sve! Međutim, istina je malo drugačija. Kralj bakra nema veze sa tim što su njene sporne fotografije ugledale svetlost dana. Njemu je jedino važno da se poštuje dogovor o sinu, a sve ostalo što ima veze sa njom i njenim privatnim životom ne interesuje ga. To Severina odlično zna i zbog toga na sve načine pokušava da krivicu prebaci na njega kako bi u javnosti sebe predstavila kao žrtvu - završava izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.