CRNOGORCI KAŽU DA SU MI HRVATI UKRALI ONO J: Toni Cetinski pokidao Espreso tviter (VIDEO)
Toni Cetinski se suočio sa Tviterašima, Foto: Printscreen Youtube

POZNATI ČITAJU TVITOVE O SEBI

CRNOGORCI KAŽU DA SU MI HRVATI UKRALI ONO J: Toni Cetinski pokidao Espreso tviter (VIDEO)

Neki su razočarani jer pevač nije sa Cetinja, a on je otkrio da ipak postoji red sveštenika Cetinski, koji se pre 500 godina preselio iz Hrvatske na Cetinje

Objavljeno: 17:09h

Regionalna muzička zvezda Toni Cetinski 22. juna održaće svoj koncert u Beogradu na stadionu Tašmajdan, a u Espreso Tviteru se suočio s vašim komentarima i odgovarao na njih veoma iskreno, ali i duhovito.

Pevač je objasnio osnovnu razliku između njega i Svetog Petra Cetinjskog, ali se pohvalio i svojim korenima jer potiče od jednog reda svešteničke loze.

foto: Printscreen Youtube

Često se u Crnoj Gori šale da su mi Hrvati uzeli ono "J", pa sam ostao Cetinski, a u korenu zapravo Cetinjski, rekao je Toni i objasnio onima koji su razočarani jer nije sa Cetinja, da su se u davna vremena neki njegovi preci tamo ipak doselili iz Hrvatske:

Pre 500 godina postojao je red sveštenika Cetinski koji su u nekom egzodusu i seljenju, jedna količina tih sveštenika, odselila u Crnu Goru i Cetinje!

foto: Printscreen Youtube

Na komentar da nema tog slomljenog srca koje on ne može da iščupa, našalio se da još nije kasno da ide na hirurgiju da studira za operaciju srca.

S čim se još šalio i kako se vešto poigrao rečima odgovarajući na vaše komentare pogledajte u videu:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.