SATANISTIČKI RITUAL? CRNA SVEĆA koju je Seve poslala Milanu ima JEZIVU SIMBOLIKU! Ona trvdi da je sve NJEGOVO MASLO
Biznismen i pevačica otišli predaleko u borbi za starateljstvo, Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

KO IMA JAČU MOĆ?!

SATANISTIČKI RITUAL? CRNA SVEĆA koju je Seve poslala Milanu ima JEZIVU SIMBOLIKU! Ona trvdi da je sve NJEGOVO MASLO

Popović taj misteriozni paket smatra pretenjom i zastrašivanjem, dok Kojićeva upozorava javnost da otac njenog deteta ne bira sredstva ne bi li nju uništio

Objavljeno:

Rat između hrvatske pevačice i Kebine snajke Severine Kojić i oca njenog deteta, uspešnog srpskog biznismena Milana Popovića se zahuktava i poprima široke razmere.

Naime, ispred kuće Milana Popovića u Zagrebu, krajem maja se zaustavio automobil marke audi, koji je u vlasništvu Severine Kojić, a iz kog je sa suvozačevog mesta navodno izašao pevačicin muž Igor i ostavio misterioznu napravu tik ispred Milanove kapije.

foto: Dado Đilas, Dragan Kadić

Taj predmet je navodno nalik crnoj sveći, a ako se protumače sva značenja koja ima crna sveća može se videti da neka nisu nimalo naivna.

Upravo Milan Popović je u intervjuu za "Blic" otkrio da misteriozni paketić koji mu je ostavljen ispred kuće izgleda kao crna sveća.

Taj misteriozni objekat je nalik na sveću, ali nije samo sveća jer se vidi da je na tome rađeno. Taj objekat ima okvir od sveće i unutra je napunjen katranom. Taj okvir je razrezan kako bi taj katran curio. Na tome je neko radio sa nekom namerom, da li da se zastrašim, odem iz Hrvatske ili da me unište materijalno. Neka pretnja jeste i neko zastrašivanje", ispričao je Milan Popović.

Prema navodima, u magiji se koriste sveće različitih boja. One mogu biti jedne od najefikasnijih alata koji se koriste za čarolije, meditacije, rituale i druge ceremonije, navodi se na sajtu wicca.com.

Upravo na tom sajtu o crnim svećama piše da može biti sveća za vezivanje (nečega ili nekoga), te može vezivati i dobre i loše stvari, može da označava neku određenu metamorfozu, promenu oblika ili promenu osobe, te da se koristi i za negativne vibracije.

Kada se na internetu ukuca značenje crne sveće, gugl pretraživač će uz pojam crna sveća povezati i satanističke rituale jer se crna sveća vezuje i za to.

Ono što je poznato je da je istu napravu, osim Milana Popovića, dobio i Severinin bivši menadžer.

foto: Dragana Udovičić

S druge strane, Severina Kojić na društvenim mrežama upozorava javnost kako su sve medijske spekulacije maslo oca njenog maloletnog sina Aleksandra, Milana Popovića, koji se sa njom bori za ravnopravno roditeljstvo, kako ona ističe, na sve dozvoljene, ali i nedozvoljene načine.

MOJE JUTRO: Sudski pozivi stižu, prijatelji zovu rano ujutro radi svakodnevnih novinskih članaka s "novim provjerenim" informacijama o meni u "svetskim" medijima žute štampe koje prenose domaći. I tako počinje moje jutro. Jutro u organizaciji osobe koja se na sudu bori za ravnopravno roditeljstvo sa mnom, ali nažalost i očito ne samo na sudu već i izvan njega na sve dozvoljene i nedozvoljene načine bez biranja sredstava, a sve "radi zaštite najboljih interesa" maloletnog deteta. Plaćeni "oglasi" u medijima, korištenje institucija i raznoraznih "tipova" i osoba u svojoj "časnoj roditeljskoj borbi i brizi", sve za vreme trajanja sudskog postupka. I iza svega stoji otac koji bezgranično i bezrezervno navodno štiti "najbolje interese" deteta, servirajući redovno i stalno javnosti razne "informacije" o meni, o "po*no snimku, fotografijama, uzbuđenjima raznih osoba, mom navodnom razvodu, propasti karijere, "informacijama" da li mogu ili ne mogu da imam dete". Ja se bavim pevanjem i nemam saznanja ko je uhapšen i kada i gde se sada nalazi. Fotografije su davno objavljene i pitam se da li mediji do sada nisu došli do nekih "svežih i novijih" od nekih drugih "zvezda" da zabave javnost i dobre ljude! Želim jedino znati ko je hakova moj telefon i ko je glavni i stvarni naručilac i finansijer cele priče i da li je to ista osoba koja prvo naručuje takve nezakonite radnje i postupke, a kada ih iskoristi, tada ih odbaci i daje u medije! Radi činjenice da imam ispunjen život i privatno i profesionalno neću se baviti podnošenjem tužbi protiv onih koji ne zaslužuju niti takvu pažnju niti interes. U slobodno vreme sam obična žena i majka. Kako jedna pesma slično kaže: “Nisam ja losha, Ti si loš....", poručila je Severina putem svog Instagrama.

MOJE JUTRO: Sudski pozivi stižu, prijatelji zovu rano ujutro radi svakodnevnih novinskih članaka s “novim provjerenim“ informacijama o meni u “svjetskim” medijima žute štampe koje prenose domaći. I tako počinje moje jutro. Jutro u organizaciji osobe koja se na sudu bori za ravnopravno roditeljstvo sa mnom, ali nažalost i očito ne samo na sudu već i izvan njega na sve dozvoljene i nedozvoljene načine bez biranja sredstava, a sve “radi zaštite najboljih interesa” maloljetnog djeteta. Plaćeni “oglasi“ u medijima, korištenje institucija i raznoraznih “tipova” i osoba u svojoj “časnoj roditeljskoj borbi i brizi”, sve za vrijeme trajanja sudskog postupka. I iza svega stoji otac koji bezgranično i bezrezervno navodno štiti “najbolje interese “ djeteta, servirajući redovito i stalno javnosti razne “informacije” o meni, o “porno uratku, fotografijama, uhićenjima raznih osoba, mojem navodnom razvodu, propasti karijere, ”informacijama” da li mogu ili ne mogu imati dijete”. Ja se bavim pjevanjem i nemam saznanja tko je uhapšen i kada i gdje se sada nalazi. Fotografije su davno objavljene i pitam se da li mediji do sada nisu došli do nekih “svježih i novijih “ od nekih drugih “zvijezda” da zabave javnost i dobre ljude! Želim jedino znati tko je hakirao moj telefon i tko je glavni i stvarni naručitelj i financijer cijele priče i da li je to ista osoba koja prvo naručuje takve nezakonite radnje i postupke, a kada ih iskoristi, tada ih odbaci i daje u medije! Radi činjenice da imam ispunjen život i privatno i profesionalno neću se baviti podnošenjem tužbi protiv onih koji ne zaslužuju niti takvu pažnju niti interes. U slobodno vrijeme sam obična žena i majka. Kako jedna pjesma slično kaže: “Nisam ja losha, Ti si loš....” - Severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.