ŽIVE SVOJU LJUBAVNU BAJKU 30 GODINA: Iz čista mira je rekao - JA ĆU TEBE DA ŽENIM i uselio se kod nje nakon 48 SATI
Pele i Olga jedan su od najskladnijih glumačkih parova, Foto: Printscreen Youtube

srećni kao prvog dana

ŽIVE SVOJU LJUBAVNU BAJKU 30 GODINA: Iz čista mira je rekao - JA ĆU TEBE DA ŽENIM i uselio se kod nje nakon 48 SATI

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele imali su neobičnu ljubavnu priču, zavoleli su se na prvi pogled, nisu pravili svadbu, a danas imaju dvoje dece

Objavljeno: 12.06.2019. 21:29h
  • 441

Čuveni glumački par Olga Odanović (60) i Dragan Petrović Pele (57) imaju skladan brak koji traje već tri decenije i iz kojeg imaju ćerku Lenku i sina Jakoba.

Kada ih pitate koja je njihova tajna za uspešan brak obično kažu - to da nemaju tajnu. A možda je tajna u samom početku ljubavi. Početku koji je bio veoam bajkovit. Čuveni Pele i uspešna Olga upoznali su se dok je ona radila na diplomskoj predstavi Nenada Purića "Groblje automobila". On je bio deo ansambla i verovali ili ne - tumačili su uloge muža i žene.

foto: Dragana Udovičić

Iako sam znala za njega, pre predstave nismo se čak ni upoznali. Jednog dana, u vreme kada smo već počeli sa generalnim probama, došla sam slučajno ranije na fakultet. U učionici je sedeo samo Pele i iz čista mira mi rekao: "Ja ću tebe da ženim"", ispričala je glumica u jednom intervjuu.

Ona je ostala šokirana, a ni situacije koje su usledile - nije očekivala.

foto: Damir Dervišagić

Iako mi je to tako mirno saopštio kao da je sve rešeno, bila sam u šoku i upitala ga da li je normalan jer se nismo ni poznavali kako treba. Tog dana me je ispratio do kuće, odlučan da svrati kod mene. Ubeđivanja da ne živim sama i kako imam cimerku nisu mi pomogla da ga odgovorim. Stanovala sam u iznajmljenom stanu u Zemunu. Bilo je veoma čudno. Dugo smo sedeli i pričali, a dva dana kasnije, uselio se kod mene i odmah smo počeli da živimo zajedno. Kada s ove distance pogledam na sve to, shvatam da je tako moralo da bude i da je sve ipak ispalo super. Nekoliko godina kasnije odlučili smo da se venčamo. Bila je to ceremonija bez mnogo pompe na kojoj su pored nas bili prisutni samo kumovi. Nikada nisam volela velika venčanja, što je ostalo sve do danas. Najvažnije je što sam pored sebe imala pravog čoveka", otkriva Olga kojoj su sasvim novi smisao životu dali sin Jakov i ćerka Lenka.

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media