IVICA JE DOBIO NA LOTU, A NIKO U SRBIJI NE ZNA ZA NJEGA! Glumio je u HOLIVUDU, a veruje da AKO MOGU SVI, MOŽE I ON!
Foto: Printscreen Instagram

ZADRUGA

IVICA JE DOBIO NA LOTU, A NIKO U SRBIJI NE ZNA ZA NJEGA! Glumio je u HOLIVUDU, a veruje da AKO MOGU SVI, MOŽE I ON!

Ivica Kovačević (42) u Hrvatskoj je već bio poznat kao glumac i voditelj, a onda je otišao u SAD, gde živi već punih 12 godina.

Objavljeno:

Glumac kaže kako čovek mora da pomeri granice da bi se razvio i učio, pa dodaje da mu je bosansko-hrvatski mentalitet uvek u životu pomagao da radi na sebi i nikad ne odustaje.

On je stvorio umetničko ime "Ivica Marc", a kako kaže, nastao je iz šale. Sada je otkrio da li mu se ikada činilo da je gluma u Americi "nemoguća misija".

- Glumio sam aktivno u Hrvatskoj dugi niz godina. Iza mene su uspešne mogu čak reći hit predstave kao "Čikago" i "Briljantin" koje ljudi još i danas pamte. Ovde sam samo nastavio tu svoju strast. Više od desetak godina idem na radionice i nadograđujem se kao umetnik. Mislim da nikada neću prestati. Volim da mislim da ništa u životu što je vredno nije lako, ali nije nemoguće. Ako su mogli drugi mogu i ja - rekao je on.

Prelomni trenutak u karijeri ne može da izdvoji, jer tek treba da se dogodi, ali je imao zanimljive projekte poput "Milijarde", "Nasleđe", "Džesika Džons" i "Moć". Ivica kaže da je morao da vežba naglasak i da je na to potrošio mnogo sati, a onda je progovorio kako provodi slobodno vreme u Njujorku.

- Živim zbog svega sto ovaj grad nudi. Osim poslovnih prilika ovdje je jako puno kulture, muzike, ljudi, restorana tako da jako puno vremena provodim uživajući u svemu tome - izjavio je glumac koji je zelenu kartu osvojio na lotou i sarađuje sa Džonom Malkovićem i Radetom Šerbedžijom.

Ivica je otkrio i šta ga čini srećnim.

- Sve. Ništa ne bih menjao jer sam zbog toga tu gde sam sad. Sva prošla iskustva su od mene napravila čoveka koji sam danas. Baš volim svoj život. Meni je oduvijek najveća podrška bio Ivica, on me najbolje kuži, njemu najviše verujem i on me do sada još nije izneverio - završio je on, prenosi hrvatska "Gloria".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.