JOŠ JEDNA IZDAJA! I TEODORA SPAVALA S KIJINIM BIVŠIM?! Zadrugar ih ZATEKAO U AKCIJI, pa ovaj sve PRIZNAO!
Kija Kockar, Teodora Džehverović, Foto: Damir Dervišagić

AUUU!

JOŠ JEDNA IZDAJA! I TEODORA SPAVALA S KIJINIM BIVŠIM?! Zadrugar ih ZATEKAO U AKCIJI, pa ovaj sve PRIZNAO!

Istina isplivava na videlo

Objavljeno:

Reper Vukadin Gojković poznatiji kao Vuk Mob trenutno nije u dobrim odnosima sa pevačicom Teodorom Džehverović, a sada je, kako piše Srpski Telegraf, otkrio da ga je Bora Santana zatekao u studiju u trenutku kada je sa njom imao seks!

Vuk je za magazin Svet izjavio da sa plavokosom pevačicom trenutno nije u ljubavi, te i da zadrugar Bora Santana zna u kakvom su odnosu bili u prošlosti jer se u to uverio i sam sasvim slučajno.

foto: Sonja Spasić

- Naravno da se ne pozdravljam sa Teodorom kad se negde sretnemo, jer mi više nismo u ljubavi. Njena menadžerka ima nešto protiv mene, jer sam ih obe ostavio. Ljubomora radi svoje, menadžerka puni glavu Teodori glupostima, ali mene zabole uvo i za Teodoru i za menadžerku i za celu tu situaciju - kaže Vuk Mob za Srpski Telegraf.

foto: Damir Dervišagić

- Javljali su mi se ljudi koji su pomno pratili prvu sezonu rijalitija Zadruga kako je Tea priznala Luni da smo ona i ja bili u vezi, a kasnije sve to porekla. Sve o tome možete pitati i Boru Santanu, on nas je zatekao na delu u mom studiju dok smo imali seks. To je to, od mene više ništa nećete čuti na tu temu - prenosi Srpski Telegraf reči Vuka Moba.

Iako se pisalo da su Kija i Teodora u jendom momentu prekinuli prijateljstvo bez konkretnog razloga, odgovor može biti ova tvrdnja Vuka Moba, koji se jedno vreme viđao i sa Kijom Kockar.

Bonus video

MESECIMA BLATE JEDNO DRUGO! SVE PRLJAVE TAJNE NJIHOVOG BRAKA: Ivan otkrio da ga je VARALA, a onda je stigao BRUTALAN ODGOVOR Andreane Čekić posle kojeg se NEĆE prestati tresti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.