MOLILA SAM BOGA DA MI SAČUVA PSIHU, MISLILA SAM DA NIKAD VIŠE NEĆU BITI NORMALNA: Brena otvorila svoju NAJVEĆU RANU
Brena i Boba su navikli da ne stavljaju probleme pod tepih, Foto: Damir Dervišagić

preživela užas

MOLILA SAM BOGA DA MI SAČUVA PSIHU, MISLILA SAM DA NIKAD VIŠE NEĆU BITI NORMALNA: Brena otvorila svoju NAJVEĆU RANU

Pevačica tvrdi da je ta rana dobro zašivena i da neće pući, niti krvariti. Ali, isto tako priznaje da je ostala ogromna duševna bol za koju ne postoji lek

Objavljeno: 18:04h

Lepa Brena je u svom velikom intervjuu pričala o najtežem periodu u svom životu, a to je bila otmica njenog sina Stefana Živojinovića.

Prošlo je 19 godina od kada se desio ovaj slučaj, a Brena je otkrila kako je prebrodila užasan period.

Navikla sam da probleme ne stavljamo ispod tepiha. Shvatila sam da se o teškim stvarima treba pričati jer tako sve negativno izbacite iz sebe. U celom životu nikad mi se nije dogodilo ništa strašnije, niti bolnije. Mislila sam da ću skrenuti sa pameti i da nikad više neću biti normalna osoba. Imali smo razne metode kako smo se kao porodica vratili u psihičku normalu. U današnoj medicini, naime, možete sve, promeniti srce, izvaditi tromb, promeniti kolena, operisati mozak. Ali, kad se psiha naruši jako je teško vratiti se u normalu", rekla je ona i dodala:

foto: Printscreen / Instagram

Molila sam Boga da mi sačuva psihu. Molila sam za sve nas, da moje dete kad se vrati nema psihičkih posledica. Ne želim u detalje jer je to priča kojoj nema kraja. Svi bismo plakali i ježili se i ne biste se osećali dobro da idem u detalje. Ta rana je zašivena. Dobro zašivena, neće pući niti krvariti. Ali, ostala je duševna bol u svima nama za koju ne postoji lek. Možete samo nastaviti živeti, natovariti sebi puno obaveza, da radite i funkcionišete i shvatite da život mora imati loše i dobre trenutke. Ali, opet, morate odabrati optimizam da preživite. Jer, kad bi dopustio da bol savlada i razmišljao samo o nekim teškim trenucima, čovek bi skrenuo. Samo bi plakao. Boba i ja i cela moja porodica srećni smo što je moje dete živo i zdravo, što je pored nas, što je izrastao u dobrog i plemenitog momka koji je uspešan u pevanju i bavi se muzikom. Želim mu da nađe svoje mesto. Zaslužio je to svojom dobrotom i pameću."

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.