ISPLIVALA PREPISKA ANDREANE S MUŽEM: Ivan se prao od PRELJUBE a ona mu poručila JEDNO! Posle ovog tražila je RAZVOD
Andreana Čekić optužila je muža Ivana Miladinovića da je varao, Foto: Damir Dervišagić

žestoko!

ISPLIVALA PREPISKA ANDREANE S MUŽEM: Ivan se prao od PRELJUBE a ona mu poručila JEDNO! Posle ovog tražila je RAZVOD

Prepiska Andreane i Ivana pre nego što su doneli odluku da se razvedu, ugledala je svetlost dana 

Objavljeno: 08.06.2019. 17:45h

Andreana Čekić optužila je muža Ivana Miladinovića da ju je varao tokom braka te da je sada u vezi sa Gabrijelom Pejčev. Brak Andreane Čekić i Ivana Miladinovića još uvek nije zakonski okončan, ali njih dvoje već mesecima unazad "blate" jedno drugo putem medija i društvenih mreža.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Mislim da me ona proziva jer joj treba marketing pošto joj uskoro izlazi pesma i zato što je u vezi sa oženjenim, pa hoće preko mene da se opere od te priče. Ti si odvojila muškarca od žene i deteta, a sada sam joj ja kriva? - kaže Gabrijela za Blic i osvrće se na njenu aferu sa oženjenim kolegom Semirom Džankovićem.

- Razlika je u tome što sam ja tada imala 21 godinu, a ona ima 34. Ja sam sto puta rekla da mi je žao što sam to uradila. To je moja najveća greška, a ona nalazi opravdanje za svoju vezu.

S druge strane, Andreana i dalje tvrdi da su Gabrijela i Ivan bili ljubavnici i odgovara Pejčevoj na prozivku, koju joj je uputila putem Instagrama, da treba da smrša i “da je glas jedino što ima”.

foto: Dragan Kadić

- To radi onaj ko nema pokriće pa se hvata za nečiji izgled. Bolje bi bilo da uzme časove pevanja, da popravi svoje stanje, da uloži pare u pravu pesmu, a ne da snima kavere mojih pesama, jer joj ne leže. To što negira vezu sa Ivanom jeste što joj on ne da da prizna, da bi on u javnosti stvorio sliku poštenog čoveka koji nije varao suprugu, a odgovara mu da se ne zna za njih da bi imao bolju šansu kod drugih žena. A možda ga je čak i sramota da kaže da je posle najbolje pevačice bio sa polovičnom. Gabrijela neka shvati da sam srećna što uživa s njim.

Ivan molio Andreanu da mu oprosti

Prepiska Andreane i Ivana pre nego što su doneli odluku da se razvedu, ugledala je svetlost dana. Naime, prema njihovom dopisivanju, da se zaključiti da Ivan moli Andreanu da se pomire nakon što je videla da se dopisuje sa drugom.

foto: Printscreen Instagram

- I ja sam propratio ovih pet dana i te kako. Trudim se da ne izgubim ženu mog života zbog jedine greške, poruke nebitne - napisao je Ivan, a onda mu je Andreana odgovorila:

- I to što si se kleo u Tijanu svoju, to obavezno idi u crkvu, pošto ti veruješ u to.

Ivan je nastavio da se pravda i da pokušava da ispravi štetu.

- Nikada te ne bih izdao, niti prevario, niti sam. Tu sam pogrešio i molim te da mi oprostiš, ako možeš, ono što mogu obećati da se više ništa tako neće ponoviti. Kelo sam se jer te volim. Ne želim da te izgubim. Nisam birao sredstva. Ako možeš da me razumeš da se kajem i da sam očajan što sam to uradio - naveo je Miladinović.

Njegova još uvek zakonita supruga nije htela da popusti.

- E, vidiš. Ti nikad ne biraš sredstva, a to sam znala. Zato tebi čovek ne može verovati - napisala je Andreana.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media