ANASTASIJA SE UDALA ZA NARKO-DILERA U ZATVORU: Ovu VELIKU LJUBAV preotela joj je Ana Ivanović, svemu kumovao Novak!
Plejbojeva zečica je sada udata žena, Foto: Printscreen Instagram

neverovatna priča

ANASTASIJA SE UDALA ZA NARKO-DILERA U ZATVORU: Ovu VELIKU LJUBAV preotela joj je Ana Ivanović, svemu kumovao Novak!

Skoro niko ne zna za ovaj ljubavi trougao...

Objavljeno: 12:53h

Malo ko zna da Plejbojevu zečicu Anastasiju Buđić i nekadašnju uspešnu teniserku Anu Ivanović Švajnštajger povezuje jedan dobar frajer.

Naime, nekadašnja članica grupe “Models” i rijaliti zvezda udala se 6. februara u zatvoru u Sremskoj Mitrovici za Ivana Radovića, koji tamo služi zatvorsku kaznu. Ivan Radović zvani Koki na zatvorsku kaznu osuđen je zbog šverca kokaina. Pre Anastasije Buđić on se zabavljao sa Ninom Prljom, narko-starletom i učesnicom "Parova", koja je iz istog razloga bila na robiji.

Anastasija Buđić se, s druge strane, zabavljala sa brojnim poznatim momcima, a jedan koji je posebno bio interesantan medijima je najbolji prijatelj Novaka Đokovića, Marko Stilitano.

foto: Printscreen Instagram

Iako su bili u vezi, Anastasija i Marko su prekinuli svaki kontakt kada se Novakov drug zaljubio u Anu Ivanović, prenosili su 2013. domaći mediji.

Mediji su pisali i da je ljubav Ane i Marka bila toliko jaka da su umalo otišli pred oltar. Ipak, putevi su im se razišli i danas nisu u kontaktu.

foto: Prinscreen

Anu je sa Markom, kako se pisalo, upoznao Novak Đoković i jedno drugom su se dopali na prvi pogled, dok je Anastasija svojevremeno o vezi sa Markom rekla sledeće:

Mark i ja smo se upoznali pre nekoliko godina u avionu. Tada je sve počelo. Iako su postojale velike emocije sa obe strane, putevi su nam se razdvojili i to se završilo. On je dobar dečko, ali više nismo u kontaktu", ispričala je starleta tada.

foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.