MUŽ JU JE PREVARIO S KOLEGINICOM, OSTALA JE SAMA S BOLESNIM DETETOM: Ovo je mučna sudbina naše pevačice!
Anica Milenković je u najvećoj euforiji svoje slave napustila Srbij, Foto: Prinscreen

život je nije mazion

MUŽ JU JE PREVARIO S KOLEGINICOM, OSTALA JE SAMA S BOLESNIM DETETOM: Ovo je mučna sudbina naše pevačice!

Sa 13 godina se pojavila na muzičku scenu

Objavljeno:

Anica Milenković je u najvećoj euforiji svoje slave napustila Srbiju i otišla kod majke u Ameriku. Čini se da nije mogla mnogo da bira nakon razvoda roditelja, koji je srušio njene dečje snove. Tamo se zaljubila i na kratko zaboravila na karijeru. Sa menadžerom Denijem dobila je ćerku Barbaru, koja danas ima 11 godina, ali je ubrzo usledio novi šok. On ju je prevario sa koleginicom.

foto: Prinscreen

Kada se sa samo 13 godina pojavila na muzičkoj sceni sa pesmom "Na lančiću ime tvoje", Anica Milenković je brzo osvojila publiku i stekla veliku popularnost širom bivše Jugoslavije

- To je istina i daleka prošlost, o kojoj ne pričam jer ne volim da ogovaram. Svi znaju šta se dogodilo, mogu samo reći da sam zahvalna Bogu što se to desilo - rekla je Anica u jednom od intervjua.

- Sa planom posebne ishrane i treningom sam za manje od tri meseca uspela da skinem dvedesetosam kilograma. Ušla sam u program sa ženom koja me je spasila i želja mi je bila da oslabim 25 kg do mog rođendana, a to je bio period od dva meseca. Rekla je da je to izvodljivo i da može. I neverovatno, posle dva meseca ja sam imala 25 kila manje. Ono što je najvažnije u ovoj priči je da se ja osećam super. Nemam glavobolje koje sam imala svakodnevno, oticanje nogu, bolova u kičmi. Sve je nestalo sa novim načinom ishrane i smanjenjem kilograma. Ona je sada ovde sa mnom u Americi. Vežbamo, radimo na mom zdravom životu i izgledu. Ja sam neko ko je imao previše kilograma. Nije me sramota da kažem da sam imala više od 100 kilograma, a sada sam kao ranije, što je mnoge ostavilo u čudu, jer izgledam kao neko ko nikada nije imao problema sa težinom. Koža mi je zategnuta, zdrava sam, a izgubila sam 40 kila za kratko vreme. I što je najbolje, jedem. Mnogo jedem, a slabim i to je divna stvar u celoj priči - kroz osmeh je prošle godine ispričala pevačica za Blic.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.