UDARILA JE TUŠ KABINA I RAZVELA SE OD ČUMETA? Ivana Buha se povukla iz javnosti, a danas viđena U ŠOK IZDANJU
Ivana Buha, Foto: Vladimir Sporčić

NA SUDU

UDARILA JE TUŠ KABINA I RAZVELA SE OD ČUMETA? Ivana Buha se povukla iz javnosti, a danas viđena U ŠOK IZDANJU

Cela karijera pevačice Ivana Tulović Buha, koja je bila udata za svedoka-saradnika u slučaju ubistva Zorana Đinđića, Ljubišu Buhu Čumeta, obeležena je kriminalom, u kojem je i sama "do guše“!

Objavljeno: 07.06.2019. 13:11h
  • 5

Ivana se danas pojavila u Prvom osnovnom sudu povodom tužbe da je tokom suđenja zbog krađe "ferarija" davala lažni iskaz pred sudom.

Ona se pojavila u prepoznatiljivom stilu, sa indigo plavom bojom kose i bez reči je ušla u sud.

Ivana je bila u braku sa Čumetom s kojim ima ćerku, a razveli su se 2017. godine dok je svedok-saradnik bio u zatvoru. Njihov brak je bio pun turbulencija, a osim što joj je finansirao karijeru, Ivana Buha je 2015. godine došla u policijsku stanicu Palilula da prijavi supruga Ljubišu Buhu za nasilje u porodici, koje je, prema njenim rečima, trajalo šest godina od kada su se upoznali.

foto: Vladimir Sporčić

“Ljubiša je počeo da me vređa, da bi u jednom momentu dohvatio nož i zatim mi prišao i levom rukom me uhvatio za vrat kao da će da me udavi, a desnom, u kojoj je držao nož, mahao mi je ispred lica, da bi ga u jednom trenutku naslonio na moje grlo. Ne gledajući da li se iza njega nalazi naše dete, nož je bacio preko glave, a on je pao na dete”, ispričala je ona tada u policiji.

Čume i Ivana razveli su se posle 10 godina braka i od 2017. godine već dve godine ratuje zbog starateljstva nad maloletnom ćerkom i podelom imovine.

foto: Zorana Jevtić

"Iako je na nezakonit način od mog klijenta tražila milion evra, ona neće od njega dobiti ništa", rekao je tada Buhin advokat Zdravko Đukanović.

Ivana je rekla tada da joj je bivši muž iz zatvora pretio ubistvom.

Ona je izjavila da ju je Čume pozvao telefonom i rekao: “Ako budeš svedočila, iseći ću te na komade i skuvati!”, kaže izvor.

Kako prenose mediji, Ivana je bila dugo u vezi Brankom Jevtovićem-Jorgom, poznatim kriminalcem, koji je likvidiran, kako se pretpostavljanja, zbog kriminalnog transfera fudbalera Nikole Lazetića i sukoba oko podele novca.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media