TANJA SAVIĆ NEĆE NI DA ČUJE ZA ZORANA MARJANOVIĆA! Napravio joj je HIT PESMU, a ona se sada pere od njega
Foto: Vladimir Sporčić, Damir Dervišagić

NE ZANIMA JE!

TANJA SAVIĆ NEĆE NI DA ČUJE ZA ZORANA MARJANOVIĆA! Napravio joj je HIT PESMU, a ona se sada pere od njega

Savićeva odgovorima jasno stavlja do znanja da joj nije ni malo prijatno da priča o Zoranu

Objavljeno:

Tanja Savić 2008. godine izbacila je jedan od svojih najvećih hitova, a po mišljenju mnogih i najveći - pesmu "Zlatnik". Međutim, sve do 2. aprila 2016. godine, kada je ubijena pevačica Jelena Marjanović, nije bilo poznato da je "Zlatnik" delo nje i njenog muža Zorana koji je uradio aranžman.

Danas, 11 godina kasnije, a u vreme kada se Zoran tereti da je tog 2. aprila ubio Jelenu, Tanja otkriva da li je u kontaktu sa njim i kada su se poslednji put čuli.

- Nisam se čula sa Zoranom od saradnje na pesmi "Zlatnik" - tvrdi Tanja.

foto: Privatna arhiva

Inače, u julu 2018. Tanja je na pitanje o Zoranu odgovorila ovako:

- Jao, nemam komentar za njega, stvarno. Molim vas, neću ništa da kažem na tu temu. Nemam komentar, ne zanima me to - kazala je za Kurir, očigledno potpuno izbegavajući tu temu.

Podsetimo, Viši sud u Beogradu pre nekoliko dana potvrdio je optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge Jelene Marjanović. Portparol suda Tatjana Tešić precizirala je da je krivično vapretresno veće suda donelo rešenje kojim je potvrdilo optužnicu od 17. aprila protiv Zorana Marjanovića.

Na ovo rešenje Marjanović i njegovi branioci imaju pravo žalbe Apelacinom sudu u Beogradu u roku od tri dana od prijema rešenja.

foto: Nebojša Mandić, Zorana Jevtić, Dragan Kadić, Privatna arhiva

Apelacioni sud je prošle jeseni, bio ukinuo rešenje o potvrđivanju optužnice i naložio dopunu istrage, pa je nova optužnica podneta sudu sredinom aprila.

Ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović pune tri godine najkontroverzniji je slučaj u Srbiji. Od samog početka istrage ubistvo pevačice prate brojna pitanja.

Optužnica koja je podignuta protiv njenog supruga Zorana Marjanovića do sada je dva puta vraćena na dopunu.

Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči. U neposrednoj blizini mesta zločina, prema optužnici, bila je i maloletna ćerka Zorana i Jelene, koja je tog popodneva sa roditeljima došla na nasip Crvenka u Borči.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.