DRAGANA MIRKOVIĆ ZA ESPRESO O PUNOLETSTVU SINA: Bila sam jako tužna na njegovom rođendanu
Dragana Mirković, Foto: Printscreen Instagram

ISKRENO

DRAGANA MIRKOVIĆ ZA ESPRESO O PUNOLETSTVU SINA: Bila sam jako tužna na njegovom rođendanu

Ponosna je kao majka na svog naslednika

Objavljeno:

Folk diva Dragana Mirković sinoć je održala spektaklarni koncert u Čurugu, na proslavi ovog mesta, Spasovdanu. Ova pevačica je nedavno organizovala glamuroznu proslavu 18. rođendana svog sina Marka. To je bio povod da je pitamo da li je ponosna kao majka.

– Ja sam na njega ponosna od početka. Prvenstveno zbog toga u kakvog čoveka je izrastao - u jednu poštenu, vrednu i ozbiljnu osobu. To je nešto na šta čovek mora biti ponosan. Marko je sjajan učenik u školi, primeran i učenik i drug i prijatelj - rekla je Dragana za Espreso.

foto: Printscreen Instagram

Folk zvezda je ponosna i srećna zbog toga u kakvog čoveka je izrastao njen sin, a nas je zanimalo da li je možda u isto vreme možda bila i tužna zbog toga koliko vreme brzo leti i to što njen Marko više nije dečak već zreo muškarac koji sada možda neće toliko snažno biti vezan za svoje roditelje kao što je to bilo ranije.

Čurug ❤

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

– Jao jeste! U momentu sam osetila jao moje dete više nije malo i da ja i dalje jesam njegova majka, ali možda nemam više ulogu u njegovom životu, kao što sam imala dotad, ali sam ipak preponosna. Neka je on meni živ i zdrav - odgovorila nam je popularna pevačica.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.