FOLKER OSTAJE BEZ VILE OD 650 KVADRATA: Miloš Bojanić hteo da proda luksuznu kuću, a sada mora da je DA BEZ DINARA!
Miloš Bojanić, Foto: Printscreen

neverica!

FOLKER OSTAJE BEZ VILE OD 650 KVADRATA: Miloš Bojanić hteo da proda luksuznu kuću, a sada mora da je DA BEZ DINARA!

Pevač nije mogao da nađe kupca za velelepno zdanje, pa se dogodilo nešto neočekivano što mu je pomrsilo planove o prodaji

Objavljeno:

Folk pevač Miloš Bojanić poseduje vilu od 650 kvadrata u Sremskoj Kamenici, a pre nekoliko meseci ju je stavio na prodaju.

Međutim, pošto nije mogao da nađe kupca, sada će je dati bez dinara.

foto: Printscreen

Naime, rešenje mu se nametnulo samo od sebe kada je njegov sin Bane rešio da se vrati u Srbiju nakon dve decenije provedene u Sjedinjenim Američkim Državama. A to što prethodno kupaca nije bilo, pevač objašnjava činjenicom da malo ko u Srbiji ima novca da sebi priušti takvo zdanje.

foto: Printscreen

Iskreno, prvobitni plan mi je bio da prodam vilu i zaradim malo para, pa onda uložim u neku novu koju bih opet sredio i prodao. Međutim, kupaca skoro da nema, ipak je to velika kuća, kao dvorac je, a nije ni jeftina. Dolaze, gledaju, ali ništa", počeo je priču za Star Miloš i nastavio:

Kada sam čuo da moj sin Miloš i snajka Milica planiraju da se sa decom vrate iz Amerike i da u Srbiji nastave da žive, ja sam odmah odlučio da im poklonim kuću. Kome ću ako neću svojima. Odustao sam od prodaje, treba da povučem oglas, a sinu od srca poklanjam kuću. Sve je sređeno i skockano, ja to održavam redovno, ne treba ništa da ulažu, samo da unesu garderobu", zaključio je uz osmeh Bojanić.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.