KEBINA ĆERKA NE MOŽE DA SE VRATI U SRBIJU: Odbijena za AMERIČKU VIZU posle 10 godina boravka u SAD
Nataša Kojić, Foto: Nemanja Nikolić

OČAJNA

KEBINA ĆERKA NE MOŽE DA SE VRATI U SRBIJU: Odbijena za AMERIČKU VIZU posle 10 godina boravka u SAD

Nataša Kojić Taša, ćerka Dragana Kojića Kebe, nije dobila stalnu boravišnu dozvolu u SAD, zbog čega je morala da odloži dolazak u Srbiju koji je planirala za maj, saznaje Kurir.

Objavljeno:

Pre tačno deset godina, kad je njena karijera pevačice taman krenula uzlaznom putanjom zahvaljujući tome što je snimila nekoliko hitova, Kojićeva je odlučila da se preseli u obećanu zemlju, gde je upisala čuveni univerzitet Berkli. To je, kako je Taša tvrdila, bilo ispunjenje njenog sna, s tim što je u medijima tada govorila da će se vratiti u domovinu nakon završenog usavršavanja. Ipak nije tako bilo. Kebina mezimica je ostala u Americi, gde je počela da radi kao filmski kompozitor, model, da snima reklame i statira u filmovima.

foto: Printscreen

- Stekli su se zakonski uslovi da Taša dobije takozvanu zelenu kartu (stalnu boravišnu vizu) u Americi, jer je tamo već deset godina. Konkurisala je pre nekoliko meseci. Bila je ubeđena da će ovaj put uspeti, čak je planirala dolazak u Srbiju prošlog meseca. Ali u drugoj polovini maja stiglo joj je obaveštenje da je odbijena, što znači da ne može da napusti američko tlo jer će dobiti trajnu zabranu ulaska u njihovu državu. Taši je to veoma teško palo jer dugo nije bila ovde, ali ne odustaje. Rekla je da će ponovo poslati zahtev ovih dana da bi što pre mogla da doputuje u Beograd - kazao je naš izvor blizak Kojićima.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.