VODILI SU LJUBAV NA POZORNICI: Ovo je 20 godina mlađi KOLEGA kog je Mirjana Karanović LUDO VOLELA! Bio joj je DEČKO
Mirjana Karanović svojevremeno priznala koliko joj on znači, Foto: Dragan Kadić

nešto najbolje što joj se dogodilo

VODILI SU LJUBAV NA POZORNICI: Ovo je 20 godina mlađi KOLEGA kog je Mirjana Karanović LUDO VOLELA! Bio joj je DEČKO

Na bini zemlja, oni bez odeće i ikakve zaštite od prljavštine dok se tope u strasti - ovo je scena u kojoj je glumica zadobila poverenje svog partnera

Objavljeno:

Da je glumački poziv i te kako zahtevan dokazuje i uspešna Mirjana Karanović koja i danas u šestoj deceniji umećem i izgledom osvaja scenu i bira uloge posle kojih malo ko može da ostane ravnodušan.

Malo ko zna da je jedna od njenih najvećih ljubavi glumac Ermin Bravo, koji je od nje mlađi 20 godina. Naime, njih dvoje su u "Noževima" morali da savladaju fizički vrlo provokativne i naporne scene i to na zemlji.

foto: Fonet

Radi se o vođenju ljubavi na pozornici. Na bini je zemlja, mi bez odeće i nemamo nikakvu zaštitu od prljavštine, a sled događaja prouzrokuje naša velika strast. U tako napornoj postavci, za glumicu je neophodno da ima partnera na koga se može osloniti, i biti potpuno sigurna da će je pridržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo tako da nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala", bez zadrške je rekla Mirjana Karanović.

foto: Printscreen

Ona je o svojoj bivšoj ljubavi uvek imala reči hvale.

Ermin Bravo je nešto najbolje što mi se dogodilo u poslednjih nekoliko godina, on mi je veoma važan u životu", rekla je ranije Mirjana Karanović za "Gloriju".

Inače, njih dvoje su se upoznali pre nekoliko godina kada je hrvatski reditelj Damir Zlatar Frej bio pozvan na sarajevski teatarski festival MESS, da režira Haroverov komad "Noževi u kokošima".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.