JEZIV STATUS BOJANA TOMOVIĆA: Ovo je moja OPROŠTAJNA PORUKA, bolest je uzela MAHA! Ništa dok se NE ROKNEŠ U GLAVU
Bojan Tomović, Foto: Printscreen Instagram

UŽASNO!

JEZIV STATUS BOJANA TOMOVIĆA: Ovo je moja OPROŠTAJNA PORUKA, bolest je uzela MAHA! Ništa dok se NE ROKNEŠ U GLAVU

Nije mu lako...

Objavljeno:

Pevač i nekadašnji učesnik rijalitija "Farma", Bojan Tomović sve je šokirao svojom potresnom ispovešću u kojoj je priznao da boluje od bipolarnog poremećaja, teške i doživotne psihičke bolesti. Pevač je javno istupio i ispričao priču o nečemu što je dosta uticalo na njegov život, brak i karijeru.

Bojan je tada govorio da se boji da ima decu, jer je bolest u velikom broju slučajeva nasledna, ali i da želi da pruži podršku onima koji se bore sa istim problemom. Međutim, postoje i oni koji smatraju da je Bojan sve ovo uradio kako bi na sebe privukao medijsku pažnju, a on je imao jasnu poruku za sve njih, koju je i zabeležio na svom Jutjub kanalu.

foto: Printscreen Facebook

- Imam jednu poruku za budale, koje misle da sam sve ovo radio do sada zbog nekakvog marketinga, da sam izneo da imam psihički problem, bipolarni poremećaj, imam poruku za njih da mi p**uše ovaj moj debeli obrezani k*rac, p*zda li vam materina! Treba da vas je sramota i ne dao vam Bog da imate bilo koji mentalni problem ili neko iz vaše porodice, pa da ga gledate kako noćima ne spava i da razmišljate da li ćete ga zateći živog. Kada ga gledate da se svesno odriče najlepših stvari u životu, poput roditeljstva, jer zna da zbog terapije i bolesti ne bi mogao da bude odgovoran otac kao što nije mogao da bude dobar muž - kaže Tomović.

- Danas sam dobio poruku "Druže, ništa dok se ne rokneš u glavu", takvih mi je žao. Treba da vas je sramota, vi ste budale. Jedna draga osoba mi se ubila, bila je bipolarna, dva dana pre njene tragične smrti smo se dopisivali i sve je bilo u redu i to je bio okidač da se oglasim. Želeo sam da se oglasim i pomognem svojim primerom ljudima koji pate o bipolara, anksioznosti, depresije, ali evo odustajem, ipak je ovo Balkan, povlačim se u svoj svet - završava Bojan, koji nam se javio, prosledio svoj snimak i poručio: "Ovo je moja oproštajna poruka".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.